Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea anunta ca viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 la 900 de teste pe zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea anunta ca viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 la 900 de teste pe zi

Primarul general Gabriela firea anunta ca viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste, dupa achizitionarea de aparatura. Firea anunta ca Primaria Capitalei a investit, numai in aceste zile, 4 milioane de euro in aparatura si echipamente de protectie. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: Viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste

Primarul general Gabriela firea anunta ca viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste, dupa achizitionarea de aparatura. Firea anunta ca Primaria Capitalei a investit, numai in aceste zile, 4 milioane de euro in aparatura si echipamente de protectie.

CORONAVIRUS. Parcurile din Bucuresti se vor inchide (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca parcurile din Bucuresti vor fi inchise ca masura impusa pentru limitarea.

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti, inchise incepand de sambata dupa-amiaza

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta interdictia de a intra in parcurile din Bucuresti, .

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

Cu ce substante dezinfecteaza primariile din Bucuresti strazile si care sunt recomandarile OMS

In ultimele doua saptamani, Primariile de Sector din Bucuresti au inceput sa dezinfecteze strazile, locurile de joaca si scarile de bloc, pentru a limita raspandirea coronavirusului. Pentru spalarea strazilor, majoritatea primariilor folosesc detergent sau apa cu clor si mai rar peroxid de hidrogen. Pentru scarile de bloc se foloseste peroxid de hidrogen sau alti dezinfectanti in principal pe baza de clor.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti au fost inchise. Amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei pentru cei care incalca regulile

Frecventarea parcurilor din Bucuresti este interzisa incepand de sambata, pe toata durata starii de urgenta, ca masura de raspandire a pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata viceprimarul.

STB reduce cu pana la 40% numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti. Gabriela Firea: Nicio linie nu va fi suspendata

Parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat ca, in ciuda acestor masuri, nu va fi suspendata nicio linie.

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

79 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie din Bucuresti

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 79. Ultima victima este o femeie de 84 de ani din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )