Libnet.ro
UNICEF

15:15

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti au fost inchise. Amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei pentru cei care incalca regulile

B1 B1,
Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti au fost inchise. Amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei pentru cei care incalca regulile

Frecventarea parcurilor din Bucuresti este interzisa incepand de sambata, pe toata durata starii de urgenta, ca masura de raspandire a pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata viceprimarul. continuă pe B1

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti, inchise incepand de sambata dupa-amiaza

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta interdictia de a intra in parcurile din Bucuresti, .

Un jandarm din Bucuresti a fost depistat cu coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost confirmat cu coronavirus. Colegii care au intrat in contact cu jandarmul au fost izolati, iar unitatea a fost dezinfectata, a anuntat joi Jandarmeria.

incepand de sambata, toate parcurile din Bucuresti sunt inchise

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta din Capitala a luat, vineri seara, decizia de a inchide, de sambata, toate parcurile din Bucuresti, pentru a preveni raspandirea epidemiei de coronavirus. O parte dintre ele fusesera deja inchise dupa ce saptamana trecuta, mii de bucuresteni au fost vazuti plimbandu-se in plina epidemie de coronavirus. Primariile Sectoarelor 4 si 6 au inchis parcurile si locurile de joaca de saptamana trecuta pentru a limita raspandirea noului coronavirus. La Sectorul 2, erau inchise majoritatea. De astazi, vor fi toate inchise.

Badulescu: Parcurile din Bucuresti au fost inchise pana la ridicarea starii de urgenta Amenda de pana la 5.000 de lei pentru cei care intra in parc

De sambata de la ora 14. 00 toate parcurile din Bucuresti au fost inchise pentru a preveni raspandirea epidemiei de coronavirus. Aceasta hotarare va ramane valabila pana la ridicarea starii de urgenta, a anuntat viceprimarul Aurelian Badulescu, care a subliniat ca cetatenii pot fi amendati cu 100 pana la 5. 000 de lei, daca incalca interdictiile.

Toate parcurile din Capitala sunt inchise de sambata. Decizia de ultima ora a municipalitatii

Toate parcurile din Bucuresti se vor inchide de sambata, 28 martie 2020, potrivit unei decizii luate vineri seara de comitetul municipal pentru situatii de urgenta. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de Covid-19.

CORONAVIRUS. Parcurile din Bucuresti se vor inchide (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca parcurile din Bucuresti vor fi inchise ca masura impusa pentru limitarea.

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

Care sunt afacerile detinute de Mohammad Murad care au fost inchise in perioada epidemiei de coronavirus

Mohammad Murad a venit in Romania in 1982 din Liban ca sa studieze medicina si a ajuns dupa 30 de ani sa fie unul dintre cei mai mari hotelieri din tara. El spune ca veniturile celor sase unitati de cazare din lantul Phoenicia pe care antreprenorul le detine pe litoral se situeaza intre 15 si .

Un al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce ar fi luat virusul de la o ruda

Un al doilea angajat al Jandarmeriei Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce ar fi luat virusul de la o ruda. Jandarmeria a anuntat ca s-au luat masuri pentru izolarea lui si a celor care au intrat in contact cu el. Referitor la primul jandarm confirmat cu coronavirus, institutia a precizat ca, avand in vedere faptul ca in spatiul public au fost lansate acuzatii la adresa sa, a informat unitatea de parchet competenta.

Al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Un al doilea angajat al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )