Libnet.ro
UNICEF

23:15

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti, inchise incepand de sambata dupa-amiaza

România Liberă România Liberă,
Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti, inchise incepand de sambata dupa-amiaza

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta interdictia de a intra in parcurile din Bucuresti, . continuă pe România Liberă

Toate parcurile si gradinile publice din Bucuresti au fost inchise. Amenzi cuprinse intre 100 si 5.000 de lei pentru cei care incalca regulile

Frecventarea parcurilor din Bucuresti este interzisa incepand de sambata, pe toata durata starii de urgenta, ca masura de raspandire a pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata viceprimarul.

Toate parcurile din Capitala sunt inchise de sambata. Decizia de ultima ora a municipalitatii

Toate parcurile din Bucuresti se vor inchide de sambata, 28 martie 2020, potrivit unei decizii luate vineri seara de comitetul municipal pentru situatii de urgenta. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de Covid-19.

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

CORONAVIRUS. Parcurile din Bucuresti se vor inchide (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca parcurile din Bucuresti vor fi inchise ca masura impusa pentru limitarea.

Unde pot suna batranii din Bucuresti, in caz de nevoie. Numere de telefon pentru fiecare sector in parte

Incepand de astazi, persoanele peste 65 de ani au interdictie sa iasa din casa in afara intervalului orar 11:00-13:00. Aceasta masura radicala a fost prezentata ieri seara de catre Marcel Vela privind Ordonanta Militara 3 pentru combaterea COVID-19. Unde pot merge persoanele varstnice in acest interval orar Autoritatile au decis ca acest program permis circulatiei .

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Ultima ora! Accident cu victime pe soseaua de centura din Bucuresti. Circulatia este blocata

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe soseaua de centura din Bucuresti, dupa ce un TIR si autoturisme s-au ciocnit. in acest moment circulatia rutiera pe sensul catre A2 este oprita. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat cu cateva minute in urma ca pe soseaua de centura a .

Universitatea din Bucuresti solicita ca examenele de licenta si disertatie sa fie date online. Evaluarea Nationala si Bacalaureatul, tot prin testare online sau amanate pana in septembrie

Universitatea din Bucuresti solicita ca examenele de licenta si disertatie sa fie date online, avand in vedere situatia inchiderii unitatilor de invatamant din cauza coronavirusului.

Grupul Electrica doneaza 240.000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj

Grupul Electrica, prin companiile sale de furnizare, servicii si distributie a energiei electrice, sustine efortul remarcabil al personalului medical impotriva raspandirii noului coronavirus si doneaza 240. 000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Garda de Mediu prezinta principalele surse de poluare din Bucuresti: Activitatile industriale, traficul, incalzirea rezidentiala, santierele sau arderile necontrolate

Garda de Mediu a prezentat joi principalele surse de poluare din Bucuresti dupa ce indicatorii statiilor de monitorizare au indicat in urma cu cateva saptamani niveluri record. Printre cauzele constatate,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )