Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Bostinaru: Klaus Iohannis nici macar nu mimeaza cooperarea in timpul presedintiei UE

Antena3 Antena3,
Victor Bostinaru: Klaus Iohannis nici macar nu mimeaza cooperarea in timpul presedintiei UE

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, declara la RFI europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. El il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu. continuă pe Antena3

Bostinaru (PSD), despre presedintia UE: Iohannis nici macar nu mimeaza ca ar fi dispus sa lucreze cu actorii interni

Principalul negociator in timpul mandatului romanesc la presedintia UE este Guvernul, a declarat, la RFI, europarlamentarul PSD Victor Bostinaru. Social-democratul il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca refuza cooperarea cu Guvernul si Parlamentul pe teme europene.

Ce s-a intamplat la nunta lui Klaus Iohannis. Dezvaluirea facuta de o ruda a cuplului prezidential

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut in timpul facultatii. Citeste si: Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis Pentru Klaus a fost dragoste la prima vedere. Carmen s-a indragostit.

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Prioritatea lui Klaus Iohannis, benzina pentru deplasari

Cheltuielile cu deplasarea presedintelui Klaus Iohannis au crescut de la an la an. Numai pe benzina si pe intretinerea limuzinelor a dat Klaus Iohannis in 2018 vreo 50. 000 de euro. Seful statului face naveta Bu.

Klaus Iohannis - zodia Gemenilor. Noroc sau ghinion? Iata verdictul astrologilor!

Nascut la 13 iunie 1959, presedintele Klaus Iohannis este in zodia Gemeni. Astrologii considera ca nativii din Gemeni se impart in doua categorii: persoanele care iau viata mai usor, dand dovada de o.

Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis

Numerologul Mihai Voropchievici afirma ca presedintele Klaus Iohannis nu va lua un nou mandat la Cotroceni. Stire in curs de.

Decizie de ULTIMA ORA: Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Decizie de ULTIMA ORA. Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )