Libnet.ro
UNICEF

22:45

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, episodul 3 al serialului Caracatita Firea - Pandele din.

Nicusor Dan: Sunt foarte optimist ca o sa iesim victoriosi din aceasta campanie si ca o sa fie momentul de inceput al noului Bucuresti

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a prezentat in cursul serii de luni prioritatile programului cu care s-a inscris in cursa electorala. Printre propunerile.

Nicusor Dan: Sunt foarte optimist ca o sa iesim victoriosi din aceasta campanie si ca o sa fie momentul de inceput al noului Bucuresti

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a prezentat in cursul serii de luni prioritatile programului cu care s-a inscris in cursa electorala. Printre propunerile.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a fugit de la inceput de dezbatere. in campanie a spus multe minciuni despre activitatea reala a Primariei si despre mine si nu a vrut o dezbatere reala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine ca Gabriela Firea, principala sa contracandidata in cursa electorala, a fugit de la bun inceput de o dezbatere cu el. Nicusor.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca face parte din mafia imobiliara: Zeci de cladiri de patrimoniu demolate cu autorizatia Primarului General

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicuso Dan a acuzat-o marti seara pe Gabriela Firea ca face parte din mafia imobiliara si i-a transmis ca o asteapta in seara aceasta la o dezbatere, la care este sigur ca aceasta din urma nu o sa vina. Totodata, Nicusor Dan a acuzat Antena 3 de manipulare, precizand ca, in loc sa vorbeasca despre ce s-a facut in ultimii patru ani in Capitala ma transforma in dusamul poporului.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Nicusor Dan dezvaluie cine sunt primii doi angajati din Primaria Capitalei pe care il va concedia daca ajunge edil: Daca ai semnat sute de acte care au fost anulate definitiv de instanta inseamna ca esti cel putin incompetent (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, spune ca daca va obtine victoria in alegerile locale din 27 septembrie va colabora cu partidele care il.

Nicusor Dan, gafa de zile mari! Ce a scris candidatul Dreptei pe pagina de Facebook

Gafa, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, marti dimineata. in postarea de la pagina candidatului Dreptei la Capitala, acesta chema lumea la vot pe 17 septembrie, data care a si trecut, si nu pe 27 septembrie, atunci cand sunt alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )