Libnet.ro
UNICEF

15:15

Republica Moldova are nevoie de umbrela UE si NATO, pentru a nu cadea prada unui alt Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova are nevoie de umbrela UE si NATO, pentru a nu cadea prada unui alt Plahotniuc

Final fericit la Chisinau. Plahotniuc a fugit, se pare ca a parasit chiar si teritoriul Republicii Moldova, iar partidul sau a anuntat ca renunta la guvernare, guvernul Filip a demisionat. Pur si simplu n-au rezistat presiunii uriase exercitate de UE, America, Rusia si Romania. Pe viitor, singura sansa reala pentru a evita astfel de crize o reprezinta unirea cu Romania, si apararea oferita de umbrela UE si NATO. continuă pe Adevărul

Kalman Mizsei: Republica Moldova are un singur guvern legitim, cel aprobat pe 8 iunie

Republica Moldova are un singur guvern legitim si acesta este cel care a fost aprobat pe 8 iunie de Parlamentul ales la 24 februarie, cabinet de ministri recunoscut de mai multe guverne occidentale si de Rusia.

AFP despre criza din Republica Moldova: Partidul Democrat paraseste guvernarea pentru a pune capat crizei politice

Partidul Democrat al lui Vlad Plahotniuc, oligarh acuzat de ani de zile de control din umbra asupra Moldovei, a anuntat vineri ca paraseste guvernarea si, dupa aproape o saptamana de rezistenta, sunt de acord sa cedeze puterea noii coalitii dintre pro-rusi si pro-europeni, relateaza AFP.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii UE, privind situatia din Republica Moldova: Sa identificam actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata, pe baza valorilor si principiilor UE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European si presedintelui Comisiei Europene cu privire la situatia din Republica Moldova. in scrisoarea adresata lui Donald Tusk.

Calcule pentru motiunea de cenzura. De cate voturi are nevoie Opozitia pentru a darama Guvernul

Opozitia a depus motiunea de cenzura si se bazeaza pe 213 voturi, insa are nevoie de 233 pentru a da.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

Iohannis, scrisoare catre Juncker si Tusk pentru gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru criza din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri o scrisoare catre presedintele Consiliului European, Donald Tusk si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova. in textul scrisorii, seful de la Cotroceni le cere celor doi gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru rezolvarea crizei din Republica Moldova.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a parasit Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, se spune ca in legatura cu speculatiile aparute in presa despre asa-zisa.

Iohannis il trimite astazi pe Aurescu la Chisinau pentru a discuta cu fortele parlamentare si politice implicate in criza in curs din Republica Moldova

Consilierul Prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu va efectua vineri, 14 iunie, o vizita de lucru la Chisinau, in contextul evolutiilor politice recente din Republica Moldova, informeaza Cotroceniul.

VLADIMIR PUTIN: Puterea in Republica Moldova a fost uzurpata de oligarhi

Presedintele rus Vladimir Putin a promis sustinere coalitiei Dodon - Sandu pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea, onsiderand ca, in Republica Moldova, oligarhii au acaparat toate institutiile de stat.

Vladimir Putin, despre Republica Moldova: Evident ca il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai de coalitie pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea (VIDEO)

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca puterea in Republica Moldova a fost totalmente uzurpata de oligarhi, astfel ca ceea ce fac acum presedintele moldovean Igor Dodon si partenerii sai de coalitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )