Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila, laudata de propaganda rusa. Cum a ajuns sa inregistreze un succes international care rastoarna toate calculele

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, laudata de propaganda rusa. Cum a ajuns sa inregistreze un succes international care rastoarna toate calculele

Premierul Viorica Dancila este subiectul unui articol laudativ in Sputnik, agentie de stat a Rusiei, subliniindu-se ca liderul de la Palatul Victoria este nu numai omul politic al momentului, ci si un bun candidat pentru prima functie in stat, dupa ce a reusit sa discute si cu vicepresedintele american Mike Pence. continuă pe Adevărul

Digi 24 Viorica Dancila laudata de propaganda rusa. Sputnik: E omul momentului si cel mai probabil candidat la presedintie

Viorica Dancila este laudata de site-ul de propaganda rusa ro. sputnik. md, intr-un articol aparut dupa comunicatul de presa al Guvernului roman despre conversatia avuta de premier cu vicepresedintele SUA, Mike Pence.

Viorica Dancila, ELOGIATA de propaganda rusa, la scurt timp dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost laudata intr-un articol publicat in Financial Times

Dupa Financial Times a publicat, joi, un editorial in care isi arata sustinerea totala pentru numirea Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, in functia de procuror-sef european, Viorica Dancila a fost.

Viorica Dancila anunta trenul de mare viteza in tara intarzierilor. Ce orase va lega TGV-ul de Romania

Viorica Dancila anunta trenul de mare viteza care va lega Prahova de Moldova. in sedinta de guvern de miercuri, doamna premier a spus ca proiectul va fi inclus pe lista proiectelor strategice. Acesta prevede realizarea in parteneriat public-privat a unei cai ferate de mare viteza Ploiesti-Suceava, cu o lungime de 505 km. Viorica Dancila se [] .

VIORICA DANCILA: Mike Pence a promis ca va vizita Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca vicepresedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizita in Romania in prima jumatate a anului.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Iohannis: Demonstreaza ca nu e interesat de cresterea veniturilor

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a contestat la CCR legea bugetului. Viorica Dancila sustine ca gestul fara precedent al presedintelui.

intalnire de ULTIMA ORA: Tudorel Toader si Viorica Dancila discuta despre Ordonanta 7 care modifica legile justitiei (VIDEO)

Intalnire de ultima ora intre premierul Romaniei Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader pe tema ordonantei 7 care modifica legile justitiei, informeaza B1 TV. Astfel vineri, Toader va.

Viorica Dancila si vicepresedintele SUA au avut o convorbire telefonica. Mike Pence a promis ca va vizita Romania in prima jumatate a anului

Premierul Viorica Dancila a avut o convorbire telefonica cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, joi seara. Conversatia a durat 20 de minute, iar printre lucrurile discutate de cei doi au fost presedintia.

Ludovic Orban, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Guvernul este obligat sa acorde un mandat de vot favorabil candidaturii lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila pe tema candidatului Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. Liderul liberalior sustine caGuvernul.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Macedoniei, la Palatul Victoria: Ce videoclip a publicat Guvernul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit joi, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul macedonean, Zoran Zaev. Cei doi oficiali au avut o intrevedere la ora 10. 00, dupa care au programate declaratii de presa.

Ce le-a cerut premierul Viorica Dancila tuturor ministrilor, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate. Cer.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )