Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului in Romania. Ce au discutat cei doi demnitari

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului in Romania. Ce au discutat cei doi demnitari

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere, vineri, cu Tamar Samash, ambasadorul Israelului la Bucuresti. Cei doi demnitari au discutat despre cooperare economica, dar si despre Muzeul National de Istorie a Evreilor si a Holocaustului din Romania. Samash este al doilea ambasador primit la Palatul Victoria de noul sef al Guvernului. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, intalnire cu Ambasadorul Chinez. Care au fost temele de discutie

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong. Pe lista temelor de discutie s-au aflat cooperarea economica, dar si cooperarile din domeniile turismului, transporturilor si energiei.

Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel l.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti. In cadrul intalnirii, fost abordata, de asemenea, posibilitatea incheierii unui parteneriat Romania-Israel in domeniul noilor tehnologii, cu accent pe sectoarele energie, agricultura sustenabila, securitate cibernetica si inovatii antreprenoriale pentru domenii high-tech, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila, declaratie HALUCINANTA despre europarlamentarii romani: Cei care dezinformeaza desi stiu sunt AUTISTI

Declaratie halucinanta a premierului Viorica Dancila, in cadrul unei emisiuni televizate. Sefa Guvernului i-a catalogat drept autisti pe europarlamentarii care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul chinez

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Dialogul celor doi oficiali a fost unul constructiv si calduros, ambii salutand dinamica relatiilor bilaterale desfasurate in cadrul Parteneriatului Amplu de Prietenie si Cooperare dintre Romania si China si evidentiind dorinta de intensificare a dialogului politic si de consolidare a cooperarii economice, se precizeaza in comunicat.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o astazi pe Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Ambasadorul Chinei

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului

Romania vrea raspunsuri. Premierul Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. URMARESTE LIVE DECLARATIILE Premierul a confirmat intalnire.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )