Libnet.ro
UNICEF

21:15

KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT PARLAMENTUL Alegerea primarilor in doua tururi, obiectiv prioritar pentru presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT PARLAMENTUL Alegerea primarilor in doua tururi, obiectiv prioritar pentru presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, ieri, Parlamentul in sesiune extraordinara pentru ca guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Desi nu are initiativa legislativa, presedinte poate convoca Parlamentul, in baza dispozitiilor alineatului 2 al art. 66 din Constitutie care arata: Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc si in sesiuni extraordinare, la cererea Presedintelui Romaniei, a biroului permanent al fiecarei Camere ori a cel putin o treime din numarul deputatilor sau al senatorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul a stabilit calendarul pe asumarea Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara

Conducerea Parlamentului a stabilit luni calendarul asumarii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara. Premierul Ludovic Orban va prezenta legea in Parlament in 29 ianuarie.

DOCUMENT Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Un profund val de nemultumire, dupa scrutinele din 2012 si 2016

Guvernul spune, in expunerea de motive a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi pe care isi va asuma raspunderea in Parlament, ca sistemul actual a provocat in societate un profund val de nemultumire.

Ciolos, despre asumarea raspunderii guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi: Cea mai buna varianta Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, la Iasi, ca asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi este cea mai buna varianta. Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas curajos, sper sa o faca si pentru alte proiecte de legi, a afirmat Ciolos, potrivit Mediafax.

PSD va ataca la CCR alegerea primarilor in doua tururi daca motiunea de cenzura nu trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, sambata, ca partidul pe care il conduce va ataca la Curtea Constitutionala actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, in cazul in care va pica in Parlament motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna dupa asumarea raspunderii Guvernului.

De ce avem nevoie de alegerea primarilor in doua tururi cazul Bacau

Ma tot intreaba bacauanii de ce sustin si imi doresc cu toata forta revenirea la alegeri in doua tururi, unii dintre ei punand in discutie sansele mele la Primaria Bacau daca se modifica legea. asuma.

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Ponta sustine ca Pro Romania nu va semna o motiune pe tema alegerii primarilor in doua tururi

Parlamentarii Pro Romania nu vor semna o motiune de cenzura pe subiectul alegerii primarilor in doua tururi, ci doar o motiune pe teme sociale sau economice, sustine liderul partidului, Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis, anunt in scandalul momentului: Am convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a trimis Parlamentului solicitarea de a convoca sesiune extraordinara pentru asumarea raspunderii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent.

Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni, proiectul de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, cel mai recent motiv de clinci dintre PSD si PNL. Printre prevederile actului normativ se.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )