Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, pe 29 ianuarie

Antena3 Antena3,
Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent. continuă pe Antena3

DOCUMENT Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Un profund val de nemultumire, dupa scrutinele din 2012 si 2016

Guvernul spune, in expunerea de motive a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi pe care isi va asuma raspunderea in Parlament, ca sistemul actual a provocat in societate un profund val de nemultumire.

De ce avem nevoie de alegerea primarilor in doua tururi cazul Bacau

Ma tot intreaba bacauanii de ce sustin si imi doresc cu toata forta revenirea la alegeri in doua tururi, unii dintre ei punand in discutie sansele mele la Primaria Bacau daca se modifica legea. asuma.

Parlamentul a stabilit calendarul pe asumarea Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara

Conducerea Parlamentului a stabilit luni calendarul asumarii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara. Premierul Ludovic Orban va prezenta legea in Parlament in 29 ianuarie.

Ciolos, despre asumarea raspunderii guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi: Cea mai buna varianta Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, la Iasi, ca asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi este cea mai buna varianta. Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas curajos, sper sa o faca si pentru alte proiecte de legi, a afirmat Ciolos, potrivit Mediafax.

PSD va ataca la CCR alegerea primarilor in doua tururi daca motiunea de cenzura nu trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, sambata, ca partidul pe care il conduce va ataca la Curtea Constitutionala actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, in cazul in care va pica in Parlament motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna dupa asumarea raspunderii Guvernului.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent.

Ponta sustine ca Pro Romania nu va semna o motiune pe tema alegerii primarilor in doua tururi

Parlamentarii Pro Romania nu vor semna o motiune de cenzura pe subiectul alegerii primarilor in doua tururi, ci doar o motiune pe teme sociale sau economice, sustine liderul partidului, Victor Ponta.

Turcan: Motiunea PSD nu va trece. Vom ajunge la alegerea primarilor in doua tururi

Viceprim-ministrul Raluca Turcan si-a exprimat convingerea ca nu va trece motiunea pe care PSD intentioneaza sa o depuna, dupa ce Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea in Parlament cu privire la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Proiectul alegerii primarilor in doua tururi a fost trimis la Parlament

Proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul isi angajeaza raspunderea a fost trimis, luni, la Parlament.

Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni, proiectul de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, cel mai recent motiv de clinci dintre PSD si PNL. Printre prevederile actului normativ se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )