Libnet.ro
UNICEF

20:30

KLAUS IOHANNIS: Va astept pe toti la vot pe 26 mai, pentru viitorul Romaniei!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Va astept pe toti la vot pe 26 mai, pentru viitorul Romaniei!

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astazi din Piata Victoriei. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri europarlamentare: Directiile de evidenta populatiei din Bucuresti, program prelungit pe 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, alaturi de serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor aferente celor 6 sectoare va asigura in data de 25 si 26. 2019, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Masura vine in sprijunul cetatenilor interesati sa voteze la alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

Klaus Iohannis: In Europa nu conteaza PSD, pentru ca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la mitingul PNL din Bucuresti, s-a declarat convins ca acest partid va castiga alegerile europarlamentare, adaugand ca PSD nu conteaza in Europa, noteaza Agerpres.

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Evidenta populatiei va avea program prelungit in 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute sau furate

Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, si serviciile publice comunitare de specialitate aferente celor sase sectoare din Capitala, asigura in zilele de 25 si 26 mai program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, a anuntat Primaria Capitalei.

VIDEO Presedintele Iohannis, un nou indemn la vot: Romanii voteaza pentru ca romanii conteaza

Presedintele Klaus Iohannis a publicat joi pe contul de Facebook un clip in care ii indeamna pe romani sa iasa la votul pentru referendumul de pe 26 mai si sa voteze da daca isi doresc o tara in care hotii si coruptii stau la puscarie.

Klaus Iohannis: Fiindca asa nu se mai poate, va chem eu, presedintele Romaniei, la vot la referendum (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel pentru romani sa se prezinte sa voteze la referendum pentru a scapa de infractorii care s-au cocotat la varful statului. S-au cocotat in varful statului.

Iohannis: Pe 26 mai, sa spunem raspicat DA pentru Romania europeana, DA pentru Romania pe care o iubim, tara oamenilor cinstiti si integri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, intr-un clip pe Facebook, sa voteze DA la referendum, la ambele intrebari, daca vor ca Romania sa fie o tara europeana, in care nimeni nu e mai presus de.

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Presedintele Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei. Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 20-26 mai, cu Mihai Voropchievici. Pestii sunt pusi pe harta, Leii au parte de schimbari benefice

HOROSCOPRunele pentru saptamana 20-26 mai, pentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata, la emisiuneaAdevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai.

Digi24: Planul secret al Vioricai Dancila. Ce se va intampla cu PSD dupa 26 mai

Ziua alegerilor este, la PSD, in mod traditional legata de soarta liderului partidului, conceptul de noaptea cutitelor lungi intrand in antologia politica dupa ce social-democratii si-au devorat liderii dupa fiecare runda electorala pierduta. Ziua de 26 mai este asteptata cu sufletul la gura de Liviu Dragnea, pentru ca de aceste alegeri depinde cariera sa politica, dar si de actualul premier, Viorica Dancila, care de cateva luni isi croieste drum catre scaunul de presedinte al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )