Libnet.ro
UNICEF

11:17

LUDOVIC ORBAN: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Orban: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat. in mod evident, suntem deschisi la.

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

Ludovic Orban, intrebat despre anticipate: Deocamdata prioritatile noastre sunt rectificarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Romania TV, intrebat despre pactul pentru alegeri anticipate, ca prioritare sunt rectificarea bugetara, pregatirea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor si stabilirea cresterii salariului minim. Orban: Nu acceptam sa provocam o criza politica si guvernamentala decat daca exista certitudinea ca se pot organiza aceste alegeri anticipate.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea.

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )