Libnet.ro
UNICEF

21:45

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Hotnews Hotnews,
 intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban, la iesirea de la urne: Am votat pentru o Romanie care sa fie casa fiecarui roman, una atat de primitoare, incat sa-i faca pe cei din diaspora sa se intoarca acasa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat in Ilfov, la Scoala nr. 1 din Dobroesti, pentru Romanie democratica, respectata in lume, pentru o Romanie in care fiecare roman are sansa sa reuseasca in viata, sa.

INTERVIU Premierul Ludovic Orban:Iohannis va obtine peste 65% pentru a nu lasa PSD sa-si revina

Intr-un scurt interviu pentru Adevarul acordat la Zagreb, unde a participat la Congresul PPE, premierul Ludovic Orban estimeaza un scor imens in favoarea lui Klaus Iohannis in finala prezidentiala de duminica. Cat despe imaginea sa europeana, premierul Romaniei e cunoscut ca Orban cel bun, aluzie la Viktor Orban, liderul-problema al Europei.

Ludovic Orban se intalneste, marti, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu, fondatorii Pro Romania care au sprijinit investirea guvernului liberal

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu parlamentarii Pro Romania, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu, potrivit programului oficial anuntat de Biroul de presa al.

Ludovic Orban: intre Palatul Victoria si Cotroceni exista, in sfarsit, o relatie de cooperare loiala, prin care ne coordonam toate actiunile, deciziile si politicile publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni dimineata, ca exista, in sfarsit, dialog si cooperare loiala intre Guvern si Presedintie, care coordoneaza toate actiunile, toate deciziile si toate.

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

LUDOVIC ORBAN: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la Palatul Cotroceni de fiecare data cand va fi invitat, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

Ludovic Orban, intrebat despre anticipate: Deocamdata prioritatile noastre sunt rectificarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Romania TV, intrebat despre pactul pentru alegeri anticipate, ca prioritare sunt rectificarea bugetara, pregatirea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor si stabilirea cresterii salariului minim. Orban: Nu acceptam sa provocam o criza politica si guvernamentala decat daca exista certitudinea ca se pot organiza aceste alegeri anticipate.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )