Libnet.ro
UNICEF

22:45

Orban, despre starea de urgenta: Luam doar masuri necesare. Limitam cresterea preturilor pentru a nu permite specula

Adevărul Adevărul,
Orban, despre starea de urgenta: Luam doar masuri necesare. Limitam cresterea preturilor pentru a nu permite specula

Premierul Ludovic Orban a tinut duminica seara prima conferinta de presa de cand a fost reinstaurat in functie. Din izolare, acesta a explicat ca Guvernul ia in calcul plafonarea preturilor pentru anumire produse cum ar fi mastile medicinale, dezinfectanti sau anumite medicamente, astfel incat sa nu aiba loc o specula cu aceste produse. continuă pe Adevărul

Precizarile Grupului de Comunicare Strategica despre starea de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata seara, precizari despre decretarea strarii de urgenta, afirmand ca vor fi avute in vedere doar acele masuri necesare in combaterea raspandirii noului coronavirus.

Starea de urgenta: Cine o instituie, ce masuri iau autoritatile si cum sunt restranse drepturile

Avocatul Poporului, dar si mai multe voci din randul politicienilor cer decretarea starii de urgenta, in urma raspandirii infectiilor cu coronavirus in Romania. in cazul impunerii acestei masuri exceptionale, drepturi care sunt garantate in mod normal de Constitutie sunt restranse temporar. in contextul coronavirusului, tari vecine, Bulgaria si Ungaria, au declarat stare de urgenta.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Orban, despre starea de urgenta: Am vazut informatii iresponsabile incredintez romanii ca vom lua numai masurile necesare E posibila o rectificare bugetara

Premierul Ludovic Orban spune ca este posibila plafonarea preturilor la unele medicamente, masti, manusi sau dezinfectanti dupa declararea starii de urgenta, precum si posibilitatea unor restrictii, care in momentul de fata nu ar fi prevazute. El a precizat ca forma finala a documentului cu masurile pe care le implica starea de urgenta ii apartine presedintelui. incredintez romanii ca vom lua numai masurile necesare, a spus Orban. El a mai precizat ca este posibila, de asemenea, o rectificare bugetara.

Explicatii despre starea de urgenta: masuri, obligatii si restrictii in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ca din 16 martie Romania va fi in stare de urgenta. Suna dramatic, tocmai de aceea se impun cateva explicatii ca sa stii la ce sa te.

Orban, despre amanarea platii ratelor bancare: Putem sa luam si astfel de decizii, in momentul in care va fi necesar

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a luat masuri gradual si, in momentul in care va fi necesar, ar putea lua si decizii precum amanarea platii ratelor bancare.

Darren Cahill, despre starea de sanatate a Simonei Halep: noi informatii, dupa accidentarea romancei

Antrenorul australianDarren Cahill a comentat starea de sanatate a Simonei Halep, dupa ce romanca anuntase ca se retrage de la turneul Indian Wells, care ulterior a fost anulat.

Orban, despre cresterea veniturilor medicilor care lucreaza cu pacienti cu Covid-19: Am discutat o forma de a tine cont de riscul la care se expun, nu majorarea salariilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, ca guvernul sau ia in calcul recompensarea medicilor care lucreaza cu pacienti infectati cu coronavirus, dar nu s-a discutat despre majorarea salariilor.

Orban, despre inchiderea metroului: O masura extrema care nu are niciun fundament la acest moment Nu trebuie acum sa ne inchidem toti in casa Restaurantele, barurile ar putea fi inchise.

Inchiderea metroului este o masura extrema care nu are niciun fundament la acest moment si care ar crea perturbari majore, a declarat duminica seara premierul Ludovic Orban. in ceea ce priveste mijloacele de transport in comun ale STB, Orban a afirmat ca deciziile trebuie luate in functie de necesitatile reale de transport. Nu trebuie acum sa ne inchidem toti in casa si sa ne ferim de deplasarea la locul de munca, a spus premierul.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )