Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

Ce spune Ludovic Orban despre amanarea alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca in functie de modul cum va evolua epidemia de coronavirus, va fi luata decizie in ceea ce priveste amanarea alegerilor locale.

Ludovic Orban, despre masurile luate in cadrul starii de urgenta: Se poate limita cresterea preturilor la medicamente si la produsele foarte cautate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa, ce masuri sunt avute in vedere prin instituirea starii de urgenta in Romania. Seful Guvernului a subliniat ca vor fi luate doar.

Precizarile Grupului de Comunicare Strategica despre starea de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata seara, precizari despre decretarea strarii de urgenta, afirmand ca vor fi avute in vedere doar acele masuri necesare in combaterea raspandirii noului coronavirus.

Orban, despre starea de urgenta: Am vazut informatii iresponsabile incredintez romanii ca vom lua numai masurile necesare E posibila o rectificare bugetara

Premierul Ludovic Orban spune ca este posibila plafonarea preturilor la unele medicamente, masti, manusi sau dezinfectanti dupa declararea starii de urgenta, precum si posibilitatea unor restrictii, care in momentul de fata nu ar fi prevazute. El a precizat ca forma finala a documentului cu masurile pe care le implica starea de urgenta ii apartine presedintelui. incredintez romanii ca vom lua numai masurile necesare, a spus Orban. El a mai precizat ca este posibila, de asemenea, o rectificare bugetara.

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata inchiderea Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi o conferinta de presa de la Vila Lac 1, unde este in auto-izolat, in care a discutat despre starea de urgenta in care va intra Romania incepand din 16 martie.

Orban, despre starea de urgenta: Luam doar masuri necesare. Limitam cresterea preturilor pentru a nu permite specula

Premierul Ludovic Orban a tinut duminica seara prima conferinta de presa de cand a fost reinstaurat in functie. Din izolare, acesta a explicat ca Guvernul ia in calcul plafonarea preturilor pentru anumire produse cum ar fi mastile medicinale, dezinfectanti sau anumite medicamente, astfel incat sa nu aiba loc o specula cu aceste produse.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

STARE DE URGENTA. Ludovic Orban: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi. Nu o sa vedem Armata pe strazi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca instituirea starii de urgenta in Romania ca urmare a crizei provocate de noul coronavirus nu va insemna ca Armata si tancurile vor iesi pe strazi. intrebat de.

Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania

In cursul unei video conferinte, Ludovic Orban a facut declaratii cu privinta la starea de urgenta, cat si la lipsa produselor din magazine. Cum va decurge starea de urgenta? Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania Ludovic Orban a facut declaratii, cu legatura la starea de urgenta anuntata de presedintele .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )