Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii. continuă pe Antena3

Orban: Ministerul Finantelor va finaliza luni proiectul privind rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni Ministerul de Finante va finaliza proiectul privind rectificarea bugetara.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Ludovic Orban, anunt-bomba: Toti prefectii din timpul guvernului PSD vor fi schimbati

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti in timpul guvernarii anterioare vor fi schimbati dupa turul al doilea al alegerilor.

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Orban: Obiectivul meu, sa stabilim forma OUG pe rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Gica Hagi, anunt de ultima ora: Nationala are antrenor!. Cine este noul selectioner

Anunt de ultim moment cu privire la alegerea selectionerului Romaniei. Giga Hagi a facut ultimul anunt cu privire la cine va ocupa aceasta pozitie. FRF nu a dat inca raspunsul oficial cu privire la aceasta functie, insa Giga Hagi a lansat anuntul. Cine va fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei Acum, nationala .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )