Libnet.ro
UNICEF

07:45

PSD si posibilitatea alegerilor anticipate

Adevărul Adevărul,
PSD si posibilitatea alegerilor anticipate

PSD, in complicitate cu UDMR, surata lui de limba maghiara, si cu Pro Romania, fratele sau geaman, care uneori, atunci cand Victor Viorel Ponta tine cu tot dinadinsul sa isi dea importanta, pozeaza in frate inamic, au obtinut miercuri demiterea guvernului condus de dl. Ludovic Orban. Si nu oricum, ci cu 261 de voturi date in favoarea motiunii de cenzura. continuă pe Adevărul

PMP, dupa consultarile cu Iohannis: Consideram in acest moment ca exista posibilitatea alegerilor anticipate

Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea declansarii alegerilor anticipate.

Adrian Nastase avertizeaza ca in cazul alegerilor anticipate, PSD va sta mult pe tusa

Fostul premier si lider PSD, Adrian Nastase, sustine ca organizarea alegerilor anticipate reprezinta.

Ce castiga PNL si PSD daca trece motiunea de cenzura. Calendarul alegerilor anticipate

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu in privinta alegerilor anticipate .

Radu Tudor: Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare avocat al alegerilor anticipate, subliniind ca daca acestea au loc in luna mai sau iunie PNL se afla inca pe cai mari, insa daca acestea vor fi in noiembrie liberalii s-ar putea sa aiba probleme.

USR: Alegerea primarilor in 2 tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Uniunea Salvati Romania a apreciat, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de catre Parlament, ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate.

Surse: Guvernul adopta azi doua OUG: organizarea alegerilor anticipate si alegerea sefilor de CJ prin vot indirect

Guvernul va adopta azi doua ordonante de urgenta: una privind organizarea alegerilor anticipate, alta privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene in mod indirect, prin votul consilierilor judeteni. in cazul in care motiunea de cenzura va trece miercuri de votul Parlamentului, Guvernul Orban va ramane interimar si nu va mai putea adopta OUG.

Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta cu modificari legislative in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate. Nu ma astept ca PSD sa adune voturile necesare la motiune, dar paza buna trece primejdia rea, a spus Ludovic Orban.

DAN BARNA, DUPA CONSULTARI: Vom sustine scenariul alegerilor anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a solicitat ca USR sa faca parte efectiv din propunerile de guvern, in care nu vor avea loc alegeri anticipate. Am facut si propunere de premier, nu este nicio surpriza, propunerea de premier a aliantei USR-PLUS este Dacian Ciolos, a adaugat el.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )