Libnet.ro
UNICEF

07:45

Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta cu modificari legislative in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate. Nu ma astept ca PSD sa adune voturile necesare la motiune, dar paza buna trece primejdia rea, a spus Ludovic Orban. continuă pe Wall-Street Ro

Surse: Guvernul adopta azi doua OUG: organizarea alegerilor anticipate si alegerea sefilor de CJ prin vot indirect

Guvernul va adopta azi doua ordonante de urgenta: una privind organizarea alegerilor anticipate, alta privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene in mod indirect, prin votul consilierilor judeteni. in cazul in care motiunea de cenzura va trece miercuri de votul Parlamentului, Guvernul Orban va ramane interimar si nu va mai putea adopta OUG.

Guvernul Orban lucreaza la OUG pentru alegeri

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat, marti, ca lucreaza la OUG pentru alegerile anticipate. Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban planuieste aprobarea, in.

Adrian Nastase avertizeaza ca in cazul alegerilor anticipate, PSD va sta mult pe tusa

Fostul premier si lider PSD, Adrian Nastase, sustine ca organizarea alegerilor anticipate reprezinta.

Ce castiga PNL si PSD daca trece motiunea de cenzura. Calendarul alegerilor anticipate

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu in privinta alegerilor anticipate .

Guvernul va adopta o OUG pentru problema transportului scolar

Raluca Turcan a afirmat, marti, ca pentru a rezolva problema transportului scolar, blocat de la incl.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta o OUG pentru achitizionarea de echipamente pentru combaterea si prevenirea coronavirusului

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va initia, impreuna cu Ministerul Sanatatii, un proiect de OUG pentru combaterea si prevenirea unor eventuale cazuri de infectii cu noul coronavirus in tara noastra.

UPDATE Guvernul acopera vidul legislativ in caz de anticipate. OUG-urile de pe masa lui Orban, inainte de motiunea de cenzura Avertismentul premierului pentru parlamentari

Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban, care si-a asumat declansarea anticipatelor, pregateste terenul pentru organizarea alegerilor inainte de termen. 31 Premierul a confirmat informatiile, explicand ca la ora actuala e necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate. Daca va exista majoritate pentru motiune, noi nu mai votam investirea niciunuia dintre cele doua guverne, ca sa declansam alegeri anticipate. Asta le spun si parlamentarilor, ca sa stie, a adaugat Ludovic Orban.

Guvernul va aproba prin OUG masuri pentru organizarea recensamantului agricol si al populatiei

Guvernul va aproba prin doua ordonante de urgenta masuri privind organizarea recensamintelor pentru 2020-2021, cel agricol si al populatiei, de catre Institutul National de Statistica, dupa ce premierul a acceptat introducerea pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Executiv a celor doua proiecte.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )