Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, la schi si in acest weekend in Muntii Sureanu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, la schi si in acest weekend in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, la schi in Muntii Sureanu, domeniu schiabil pe care seful statului a devenit in ultima perioada o prezenta obisnuita, acesta coborand de mai multe ori pe partii si fiind fotografiat de turisti, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei. Presedintele Romaniei a trimis un raspuns Forumului Judecatorilor, care i-autrimis sefului de stat o scrisoare in acest.

Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei

Seful statului, Klaus Iohannis, l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic, aflat in vizita oficiala in tara noastra.

Klaus Iohannis a decorat astazi o serie de personalitati olandeze

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru decorarea unor personalitati din Regatul Tarilor de Jos, printre care se numara si fostul premier olandez Jan Peter Balkenende, se arata intr-un comunicat al Administratia Prezidentiale, intr-un comunicat remis Redactiei.

Tudorel Toader, raspuns pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde atacului lansat de presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Parchetului General. Pentru corecta informare a opiniei publice: Art. 132 din Constitutie prevede ca.

Klaus Iohannis face acuzatii: Se incearca intimidarea procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul Parchetului General, ca articolul din Constitutie privind procurorii este clar, acestia sunt sub autoritatea ministerului Justitiei, nu in subordine, dar prin ac.

Ce facea Klaus Iohannis in timpul Congresului PSD

La ora la congresului celui mai important partid din Romania, PSD, presedintele Klaus Iohannis a urcat din nou la Sureanu pentru a mai profita o data de sfarsitul sezonului de schi. Sambata, acesta a venit din.

Klaus Iohannis SE RELAXEAZA in timp ce PSD-ul FIERBE. Unde a fost SURPRINS seful statului (FOTO)

Klaus Iohannis a fost suprins pe partia de schi de la Sureanu, in timpul congresului PSD. Companie selecta la schi. Hello, Mr. Iohannis! LE: S-a asezat, evident, la coada. Si schiaza foarte, foarte.

Klaus Iohannis raspunde Forumului Judecatorilor ca nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis nu va sesiza Comisia de la Venetia cu privire la modificarile aduse de Parlament legilor justitiei, anunta Forumul Judecatorilor din Romania, prezentand raspunsul dat de seful statului la o solicitare in acest sens. Iohannis argumenteaza ca, avand in vedere termenele de care dispune pentru promulgarea legilor, de maximum 20 de zile, si de procedura pe care Comisia de la Venetia trebuie sa o urmeze in cazul unei astfel de solicitari, nu poate aprecia daca o astfel de sesizare ar putea fi valorificata.

Klaus Iohannis despre cazul Sebastian Ghita: Nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia din Romania

Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau sarb, ca nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia romaneasca. La randul sau, presedintele sarb a spus ca eu nu am prea multe date in acest sens, dar organele juridice se ocupa de aceasta chestiune.

Presedintele Republicii Serbia vine in vizita oficiala la Bucuresti, iar joi se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, in cadrul vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza la Bucuresti, la invitatia sefului statului, informeaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )