Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis raspunde Forumului Judecatorilor ca nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis raspunde Forumului Judecatorilor ca nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis nu va sesiza Comisia de la Venetia cu privire la modificarile aduse de Parlament legilor justitiei, anunta Forumul Judecatorilor din Romania, prezentand raspunsul dat de seful statului la o solicitare in acest sens. Iohannis argumenteaza ca, avand in vedere termenele de care dispune pentru promulgarea legilor, de maximum 20 de zile, si de procedura pe care Comisia de la Venetia trebuie sa o urmeze in cazul unei astfel de solicitari, nu poate aprecia daca o astfel de sesizare ar putea fi valorificata. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei. Presedintele Romaniei a trimis un raspuns Forumului Judecatorilor, care i-autrimis sefului de stat o scrisoare in acest.

Klaus Iohannis NU sesizeaza Comisia de la Venetia pe Legile Justitiei

Klaus Iohannis nu va sesiza Comisia de la Venetia in cazul Legilor Justitiei, in ciuda cererii adresate de Forumul Judecatorilor. Presedintele afirma, intr-un raspuns pentru Forumul Judecatorilor, ca,.

RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

Razboiul declaratiilor dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader continua. Ministrul Justitiei ii da replica sefului statului, dupa ce acesta a atras atentia, la bilantul pe 2017 al Ministerului Public, ca.

Tudorel Toader, raspuns pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde atacului lansat de presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Parchetului General. Pentru corecta informare a opiniei publice: Art. 132 din Constitutie prevede ca.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Serbiei: Migranti vor exista in continuare, fluxul nu se va opri

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, care efectueaza o vizita oficiala la Bucuresti. Vucic a fost intampinat de Iohannis pe platoul de.

VIDEO Bilantul Ministerului Public - Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii / Constitutia nu vorbeste nica

Parchetul General si-a prezentat miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar au sustinut discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Se invoca frecvent articolul din Constitutie care stabileste ca activitatea procuroruilor se desfasoara sub AUTORITATEA Ministerului Justitiei. Sintagma din Constitutie este ca procurorul isi desfasoara activitatea sub AUTORITATEA si in nici un caz in SUBORDINEA Ministrului Justitiei. Este doar o incercare de a slabi independenta procurorilor si de a legitima supunerea lor fata de vointa politicului Fapt inacceptabil! Observam o tot mai mare grija fata de soarta unor inculpati si condamnati penali. Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii, iar de partea cealalta se afla cativa indivizi certati cu legea care vor sa decredibilizeze justitia, a declarat Iohannis la sedinta.

Ministerul Public isi prezinta astazi bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Ministerul Public isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. La precedentul bilant al institutiei, seful statului a laudat activitatea Ministerului Public in anul 2016, afirmand ca a contribuit la restabilirea increderii cetatenilor in justitie, dar a atras atentia ca procurorii trebuie sa ramana loiali normei potrivit careia nimeni nu este mai presus de lege si trebuie sa respecte libertatile si drepturile cetatenilor. Tot atunci, presedintele spunea ca asteapta, ca si societatea romaneasca, finalizarea anchetelor privind Revolutia si Mineriada, asa cum scrie la carte: prin decizii clare si cat mai rapide, temeinice si legale. Saptamana trecuta, la bilantul DNA, Iohannis a subliniat ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului si ca integritatea magistratilor trebuie sa ramana standard de referinta pentru societate, potrivit news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati din Olanda

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru decorarea unor personalitati din Regatu.

Klaus Iohannis a decorat astazi o serie de personalitati olandeze

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru decorarea unor personalitati din Regatul Tarilor de Jos, printre care se numara si fostul premier olandez Jan Peter Balkenende, se arata intr-un comunicat al Administratia Prezidentiale, intr-un comunicat remis Redactiei.

Ce legatura exista intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si HotNews.ro

Intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si site-ul HotNews exista o legatura care implica contracte pentru achizitia de armament, actiuni de publicitate si PR, si care ajunge.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )