Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, primul mesaj dupa sedinta de Guvern: Niciun regim care isi umileste si dispretuieste propriii cetateni nu poate rezista

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, primul mesaj dupa sedinta de Guvern: Niciun regim care isi umileste si dispretuieste propriii cetateni nu poate rezista

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri dimineata, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, iar apoi a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care a vorbit despre evenimentele din Decembrie. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern: Prezenta Presedintelui nu poate fi ingradita sau limitata

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Klaus Iohannis prezideaza la Palatul Victoria sedinta de guvern

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Klaus Iohannis, ntrebat daca va merge la toate sedintele de Guvern: Sigur

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va merge la toate sedintele de guvern de acum incolo. intrebat de o ziarista daca va participa la toate sedintele de guvern, seful statului a raspuns: Sigur.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita, Ana Dragu, a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis privind autistii, dupa ce, anterior, tot ea a sesizat CNCD despre limbajul.

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Klaus Iohannis: Relatia cu PSD este la un minim istoric.Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul, dar va avea grija sa colaboreze cu Executivul pe chestiuni europene. Nu va.

Klaus Iohannis anunta de la Viena ca va merge la sedintele de guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dimineata, la Viena, ca a decis sa mearga la sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, despre care a spus ca ar fi o eroare grava pentru Romania.

Iohannis: Am aprobat planul de inzestrare a armatei pentru 2019-2028. Obiectivul principal - Dotarea cu tehnica si echipamente militare performante, compatibile cu cele ale NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, ca a fost decisa aprobarea planului de inzestrare a armatei pentru 2019-2028. Seful statului a insistat ca obiectivul fundamental consta in.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru membrii Guvernului: Cand sunt aici, eu prezidez sedinta!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca atunci cand va participa la sedintele de Guvern, va prezida aceste reuniuni, raspunderea si decizia asupra punctelor in discutie apartinand Executivului, in.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )