Libnet.ro
UNICEF

15:45

Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern: Prezenta Presedintelui nu poate fi ingradita sau limitata

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern: Prezenta Presedintelui nu poate fi ingradita sau limitata

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

LIVETEXT Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, la inceputul sedintei de guvern, ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

VIDEO Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: Prezenta presedintelui nu poate fi nici ngradita, nici limitata n timp / Dancila: Sedinta va avea doua etape / Presedintele a plecat la finalul primei parti

La masa Guvernului alaturi de premier, presedintele Iohannis a avertizat ca prezenta sa nu poate fi nici ingradita, nici limitata in timp, cerandu-le insa ministrilor sa interpreteze participarea sa la discutii in cheia unei colaborari obligatorii, in contextul preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. Cu toate acestea, premierul a anuntat ca sedinta de Guvern se va desfasura in doua etape, prima referitoare la aparare, politica externa si ordinea publica, iar a doua referitoare la actele normative din domeniul economic. Seful statului a plecat dupa prima parte.

Dancila spune ca a luat nota cu satisfactie de afirmatiile lui Iohannis. Cum raspunde premierul provocarii presedintelui

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la sedintele de Guvern, premierul Viorica Dancila i-a transmis ca este de acord,dar il va anunta in timp util atunci cand sunt probleme de.

Iordache: Ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? Nu are drept de veto. si ia notite si cu asta basta!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social democratul Florin Iordache, a sustinut ca participarea presedintelui Klaus Iohannis la sedinta de guvern nu impiedica Executivul sa adopte ce acte doreste.

SONDAJ. Credeti ca s-a facut de ras presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern?

Presedintele Klaus Iohannis s-a facut de ras joi participand la sedinta de Guvern. Nu avea ce sa caute acolo, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis, invitat voalat sa plece din sedinta.

Klaus Iohannis, prima reactie la discursul presedintelui PSD: Memoria martirilor Revolutiei este intinata de infractori precum Liviu Dragnea

Klaus Iohannis reactioneaza dur la discursul de duminica al lui Liviu Dragnea, de la Consiliul National al PSD, acolo unde presedintele social-democratilor a cerut punerea sub acuzare a sefului statului pentru.

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Iohannis merge la sedinta de Guvern de maine, desi Viorica Dancila il sfideaza in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la sedinta de Guvern de maine, daca aceasta se va tine, cu toate ca nu a primit inca agenda de lucru.

Prima reactie a Guvernului la solicitarea lui Iohannis

Secretarul General al Guvernului a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila agenda de lucru a fiecarei sedinte de guvern. Toni Grebla sustine ca.

Liviu Dragnea, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu avea ce sa caute la Guvern(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis care a fost prezent, joi, la sedinta de Guvern. Fiecare om, in Romania, inca are dreptul sa se faca de ras cat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )