Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban: Exista acordul de a crea o majoritate parlamentara de centru-dreapta. Nu a existat niciun fel de discutie despre repartizarea de portofolii

B1 B1,
Ludovic Orban: Exista acordul de a crea o majoritate parlamentara de centru-dreapta. Nu a existat niciun fel de discutie despre repartizarea de portofolii

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si liderii USR-PLUS si UDMR ca s-a ajuns la un acord cu privire la crearea unei majoritati parlamentare de. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Exista sansa de formare a unei majoritati parlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii vor negocia cu USR PLUS, UDMR si cu minoritatile nationale pentru formarea unei majoritati parlamentare, iar negocierile vor incepe de joi, transmite Agerpres.

Ludovic Orban: PNL poate forma o majoritate parlamentara. Sunt posibili parteneri cei de la USR-PLUS si UDMR Demisia mea, un gest de demnitate si onoare (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit, marti, despre demisia sa de la Palatul Victoria si despre sansele PNL de a contura o majoritate parlamentara. Liderul libralilor a sustinut ca depunderea mandatului de premier a fost un.

Ludovic Orban, mesaj raspicat. Ce se intampla daca PSD va detine presedintia Senatului sau a Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu exista niciun risc daca PSD va detine conducerea Senatului sau a Camerei Deputatilor. Liderul PNL a subliniat ca exista o majoritate parlamentara in ambele camere, iar Coalitia va putea sa le conduca si pe una si pe cealalta, deoarece asa este normal.

Ludovic Orban: Se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Fostul premier, Ludovic Orban, a declarat ca se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD, acesta fiind obiectivul final al Partidului National Liberal.

ORBAN: Dupa numararea voturilor si calcularea mandatelor, se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ca se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD.

Ludovic Orban exclude negocierile cu AUR: Avem deja majoritate cu alte partide

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca nu cunoaste partidul AUR si nu va fi necesara o negociere cu acesta, caci liberalii pot forma o majoritare parlamentara cu alte formatiuni. Nu ii cunosc.

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Ludovic Orban, despre ce s-a discutat in sedinta de la Cotroceni. Va exista un acord!

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta din aceasta dimineata de la Cotroceni, la care a fost invitat de presedintele Klaus Iohannis, alaturi de co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )