Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul atac al USR la noul guvern. Drula: Orban s-a sters pe pantofi cu acordul politic si a trimis propunerea de comisar fara nicio consultare

Hotnews Hotnews,
 Primul atac al USR la noul guvern. Drula: Orban s-a sters pe pantofi cu acordul politic si a trimis propunerea de comisar fara nicio consultare

USR il acuza pe Ludovic Orban ca nu si-a respectat una din promisiunile facute in schimbul voturilor pentru investirea noului guvern si a incalcat acordul semnat in acest sens trimitand propunerea de comisar european fara consultarea partidelor si dupa audierile din comisiile parlamentare. continuă pe Hotnews

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Prima reactia a lui CTP, despre noul Executiv: Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o prima reactie, legata de investirea noului Executiv, la carma caruia se afla premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit in aceasta luni, in sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. Odata cu numararea voturilor, s-a stabilit ca a existat un total de 240 de voturi, din .

Noul Guvern spune ca va creste salariul minim din 2020

Noul Guvern va creste cu siguranta salariul minim brut pe tara de la 1 ianuarie 2020, insa va lansa si o analiza pentru determinarea unei proceduri de stabilire a cresterii salariului minim, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Budai, despre cresterile de pensii si salarii pe care trebuie sa le faca noul guvern: Sper sa reuseasca

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a declarat marti la predarea stafetei catre noul ministru Violeta Alexandru ca noul guvern va trebui sa respecte legea salarizarii si Legea pensiilor, inclusiv in privinta majorarilor programate si ca spera ca noul Executiv sa reuseasca acest lucru.

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

Kelemen Hunor: Noi, cei de la UDMR, nu asteptam minuni de la noul guvern. Asteptam insa o guvernare responsabila

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, luni, in Parlament, ca Uniunea nu asteapta minuni de la noul guvern, insa asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. insa adevarata responsabilitate, sa nu compromiteti intr-un an de zile sansele unei guvernari de centru dreapta pe termen lung, va apartine in totalitate, a spus Kelemen.

Dacian Ciolos, previziune sumbra despre noul Guvern Orban

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, copresedinte al Aliantei USR PLUS, apreciaza mobilizarea parlamentarilor care au indepartat azi prin vot PSD de la resursele publice si au dat increderea lor Guvernului Orban, dar.

Orban il felicita pe Orban pentru investirea Guvernului. Ungaria e pregatita sa coopereze cu noul guvern

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a trimis o scrisoare de felicitare presedintelui PNL, Ludovic Orban, in care il felicita pentru numirea in functia de premier, relateaza MTI, citat de G4Media.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )