Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, despre cazul Pintea: Un om care a fost ministrul Sanatatii si care s-a intors director la spital si care are astfel de obiceiuri, imi pare rau, dar nu poate fi aparat sub nicio forma

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre cazul Pintea: Un om care a fost ministrul Sanatatii si care s-a intors director la spital si care are astfel de obiceiuri, imi pare rau, dar nu poate fi aparat sub nicio forma

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, spune ca nu a urmarit cazul Pintea deoarece nu are timp sa se uite la televizor si a adaugat ca PSD da lectii de sanatate cu ministri care de-a lungul timpului au incalcat legea. continuă pe Adevărul

Orban, despre cazul inculpatului suspect de coronavirus care a fost adus la Tribunal: Trebuie facuta o cercetare Daca cineva a stiut, acea persoana este responsabila

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat ca in cazul persoanei in arestat preventiv, suspecta de coronavirus, adusa joi la Tribunalul Bucuresti la audieri, trebuie facuta o cercetare care sa stabileasca, daca este cazul, responsabilii pentru o astfel de situatie, relateaza Agerpres.

Ce spune Ludovic Orban despre vaccinarea obligatorie

Prea159;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii sunt de acord an principiu sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parinapoundilor an vederea vaccinarii copiilor.

Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Florin Citu, desemnat de seful statului sa formeze un nou guvern, transmite investitorilor un semnal de.

Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

PNL va discuta cu formatiunile politice si cu grupurile parlamentare, pentru a incerca sa formeze o majoritate in Parlamentul Romaniei, a precizat premierul interimar Ludovic Orban, in conditiile in care.

Ludovic Orban: Nu am vazut imaginile cu Sorina Pintea

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca nu vazut imaginile cu Sorina Pintea, deoarece nu are timp sa se uite la televizor.

Ludovic Orban: Nu am vazut imaginile cu Sorina Pintea

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca nu vazut imaginile cu Sorina Pintea, deoarece nu are timp sa se uite la televizor.

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

Ludovic Orban: Exista multe stiri false despre Covid-19, populatia sa ia in seama doar informatii oficiale (VIDEO)

Premierul interimar al Romaniei, Ludovic Orban, face un apel la calm in problema coronavirusului. Invitat la emisiunea Dosar de Politician, realizata de Silviu Manastire, prim-ministrul atrage atentia ca.

Ludovic Orban, aventura ca in filme. Cum a sarit de la balconul iubitei sale

Despre viata personala a politicienilor romani s-a tot scris, dar nu totdeauna aacestia au dorit sa se afle detalii intime, personale si au evitat sa vorbeasca, lucru care nu l-a definit pe fostul premier Ludovic Orban, acesta povestind despre perioada in care era un tanar indragostit. Ludovic Orban, aventura ca in filme Undeva, prin 2010, .

ORBAN, DESPRE VACCINAREA OBLIGATORIE: Suntem de acord sa gasim o forma de responsabilizare a parintilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii sunt de acord, in principiu, sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parintilor in vederea vaccinarii copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )