Libnet.ro
UNICEF

17:16

Guvernul Dancila - vizat de a patra motiune de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Dancila - vizat de a patra motiune de cenzura

ACTUALIZARE - Florin Iordache: Doar 220 de parlamentari vor vota pentru. Unii dintre semnatarii motiunii s-au intors pentru ca au constatat ca au semnat gresit si n-au stiu ce au semnat. continuă pe Ziarul Bursa

Ziua Z pentru Guvern: Credeti ca va cadea Guvernul Dancila azi, prin motiune de cenzura? Votati pe Facebook B1.ro!

Astazi este Ziua Z pentru Guvernul Dancila. Joi, 10 octombrie, are loc votul de la motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa.

Joia mare pentru Guvernul Dancila. Cum arata ultimele calcule. Surse: PNL spune ca trece motiunea. PSD crede ca Opozitia va avea doua voturi in minus

Azi e programat votul motiunii de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Dancila. Cu cateva ore inainte de vot, PNL numara 239 de voturi, cu sase peste limita necesara, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, PSD spune ca motiunea va pica la o diferenta de doua voturi. Singura motiune de cenzura care a mai trecut in actuala legislatura este cea initiata de PSD impotriva propriului Guvern - Grindeanu. Ramai pe adevarul. ro.

Guvernul Dancila a fost demis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece aceasta motiune, au fost si colegi care au tradat. Nu este o problema, plecam cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor prelua guvernarea si sa vina cu o noua formula guvernamentala. Fac un apel la presedintele Iohannis sa nominalizeze cat mai repede un premier, astfel incat sa-si asume guvernarea. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Dancila a picat, motiunea de cenzura a trecut la vot cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra motiunii. in total au votat 243 de parlamentari. Era nevoie de 233 de voturi pentru caderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dancila este demis si ramane in functie cu puteri diminuate nu are voie sa dea ordonante simple si OUG-uri) pana la instalarea noului guvern.

Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

Patru parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat motiunea de cenzura, iar Guvernul Dancila a fost demis. Cei exclusi sunt Gabriel Petrea, presedintele organizatiei de.

Si fara motiune de cenzura, guvernul Dancila tot praf este. Nu poate functiona

Toata lumea discuta despre motiunea de cenzura. Si daca n-ar fi fost initiata motiunea de cenzura, sau daca n-ar trece, guvernul Dancila nu poate ramane in functie, fiind ciuruit. Este clar ca presedintele Iohannis nu are de gand sa semneze decrete de numire a noi ministri, fie ei si interimari, iar daca revoca si ministrii la cererea premierul Dancila, guvernul ramane fara inca doi ministri.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Ce nu s-a vazut la televizor de la motiunea de cenzura care a prabusit Guvernul Dancila

La patru luni si jumatate dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si dupa pierderea alegerilor europarlamentare, abandonat de ALDE si tradat de o parte dintre pesedisti, guvernul Dancila s-a.

Kelemen Hunor: Nu am avut dubii ca Guvernul Dancila trebuia sa plece. UDMR a votat motiunea de cenzura

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca nu a avut dubii ca va pica Guvernul Dancila. Guvernul a cazut. UDMR a votat motiunea de cenzura. Am facut cum am promis, pentru ca noi suntem mereu consecventi. Nu am.

SONDAJ in ajun: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?

Cu o zi inaintea votului pentru motiunea de cenzura, si PSD, si opozitia continua negocierile si calculele politice. Daca opozitia spune ca are suficiente voturi pentru a da jos guvernul Dancila, Dan Barna de la USR spune ca nu e foarte convins de succesul motiunii, iar doi deputati s-au razgandit si au anuntat ca nu mai pleaca din partid. Iar Dancila si guvernul au promis, saptamana aceasta, mai multi bani pentru primarii. Sondaj HotNews. ro, in ajunul votului: Credeti ca va trece motiunea de joi si guvernul Dancila va fi demis?.

SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Dupa ce motiunea de cenzura a trecut si guvernul Dancila a fost demis, a inceput batalia pentru viitorul guvern. Presedintele Iohannis incepe maine consultarile cu partidele, dar se prefigureaza, deja, mai multe optiuni, in functie de preferintele fiecarei grupari. Sondaj HotNews. ro: Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )