Libnet.ro
UNICEF

21:45

Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia

B1 B1,
Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a facut o greseala imensa in cadrul dezbaterii de marti din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Aceasta a incurcat vecinii Republicii Moldova,. continuă pe B1

UPDATE // Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia // Drept la replica al europarlamentarului Maria Gabriela Zoana (FOTO)

UPDATE:in urma publicarii articolului Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia, europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a.

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia. E vecina indirect, chiar daca nu exista puncte de frontiera

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

VIDEO Gafa a urmasei Vioricai Dancila in Parlamentul European: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoana a spus, in timpul unei dezbateri de marti din plenul de la Strasbourg, ca Moldova este granita cu Rusia.

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila. Raluca Turcan spune ca premierul ar fi trebuit sa-si anunte demisia in plen. Azi, PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea, ca sa ne scuteasca de fiecare zi i.

Teodorovici: Parlamentul European a legitimat un joc incalificabil facut de reprezentantii statului subteran din Romania

Parlamentul European a legitimat astazi, in baza intereselor electorale ale marilor blocuri politice europene, un joc incalificabil facut de reprezentantii statului subteran din Romania, iar prin acest Raport MCV se.

Rezolutia impotriva Romaniei, adoptata cu amendamente de Parlamentul European

UPDATE - Rezolutia impotriva Romaniei a fost adoptata in Parlamentul European. Documentul a inregistrat 473 de voturi pentru. Potrivit draftului rezolutiei, Parlamentul European indeamna Parlamentul.

Parlamentul European cere crearea unui Mecanism pentru protejarea democratiei n UE / ngrijorare tot mai mare n legatura cu democratia si statul de drept n Malta, Slovacia si Romnia

Parlamentul European cere crearea unui mecanism cuprinzator, permanent si obiectiv pentru protejarea democratiei, a statului de drept si a drepturilor fundamentale la nivelul Uniunii Europene. in rezolutie este notata ingrijorarea tot mai mare in legatura cu democratia si statul de drept in Malta, Slovacia si Romania.

Parlamentul European cere majorarea bugetului UE pentru programul de inovare Orizont

Parlamentul European a adoptat, marti, la Strasbourg, noul buget multianual MFF) al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, cerand suplimentarea unor investitii, printre care si cele din programul Orizont, prin care se finanteaza proiecte inovatoare inclusiv cele realizate de catre startupuri.

Parlamentul European a votat o rezolutie fata de Moldova, prin care aceasta ar putea pierde facilitatile UE. Eurodeputatii critica ncalcarea statului de drept si capturarea Moldovei de interese oligarhice

Parlamentul European a votat miercuri o rezolutie privind implementarea Acordului de Asociere UE Republica Moldova. Eurodeputatii au denuntat capturarea statului de interese oligarhice, suprimarea justitiei, sfidarea angajamentelor asumate, invalidarea alegerilor in Chisinau, neglijarea recomandarilor Comisiei de la Venetia in cazul schimbarii sistemului electoral, lipsa progresului in investigarea fraudei bancare, si expulzarea unor profesori turci de la liceul Orizont, scrie Deutsche Welle Moldova. Efectul ar putea fi pierderea facilitatilor UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )