Libnet.ro
UNICEF

23:00

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

Antena3 Antena3,
PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila. Raluca Turcan spune ca premierul ar fi trebuit sa-si anunte demisia in plen. Azi, PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea, ca sa ne scuteasca de fiecare zi i. continuă pe Antena3

UPDATE // Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia // Drept la replica al europarlamentarului Maria Gabriela Zoana (FOTO)

UPDATE:in urma publicarii articolului Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia, europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a.

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia. E vecina indirect, chiar daca nu exista puncte de frontiera

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

VIDEO Dragnea, iritat din nou de ntrebarile unei ziariste: Domnisoara procuror, aveti un stil foarte interogatorial, asa ...

Liviu Dragnea a fost din nou iritat de intrebarile unei ziariste, careia i-a cerut sa nu mai scrie SMS-uri in timp ce ii raspunde si pe care a acuzat-o de un stil foarte interogatorial.

Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a facut o greseala imensa in cadrul dezbaterii de marti din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Aceasta a incurcat vecinii Republicii Moldova,.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa MCV si Rezolutie, la Ora prim-ministrului. PNL cere explicatii referitoare la Legile Justitiei

Viorica Dancila va fi prezenta la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, de la ora 10. 00, la cererea deputatilor PNL. Aceasta va trebui sa le raspunda parlamentarilor la intrebarile referitoare la modificarile aduse legilor justitiei, la doar o zi dupa ce Parlamentul European a votat o rezolutie impotriva Romaniei, iar raportul MCV a fost emis intr-o nota extrem de critica la adresa Guvernului si Parlamentului.

VIDEO Gafa a urmasei Vioricai Dancila in Parlamentul European: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Maria Gabriela Zoana a spus, in timpul unei dezbateri de marti din plenul de la Strasbourg, ca Moldova este granita cu Rusia.

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa.

FOTO Pozele din articolul-omagiu dedicat Vioricai Dancila n QMagazine, surse de noi meme-uri printre internauti

Imaginile cu Viorica Dancila din articolul-omagiu dedicat premierului in revista QMagazine, care o arata pe aceasta fie intr-o pozitie asemanatoare celei personajului Claire Underwood, din serialul House of Cards, fie intr-o postura prin care ni se transmite ca rezista, au devenit sursa de meme-uri si glumite printre internauti.

PNL cere comisie parlamentara de ancheta pentru incercarile lui Dragnea de a intimida jurnalistii care fac dezvaluiri despre afacerile cu TelDrum

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca formatiunea din conducerea caruia face parte solicita infiintarea unei comisii de ancheta cu privire Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )