Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia. E vecina indirect, chiar daca nu exista puncte de frontiera

Adevărul Adevărul,
Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia. E vecina indirect, chiar daca nu exista puncte de frontiera

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure. continuă pe Adevărul

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

UPDATE // Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia // Drept la replica al europarlamentarului Maria Gabriela Zoana (FOTO)

UPDATE:in urma publicarii articolului Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia, europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a.

Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a facut o greseala imensa in cadrul dezbaterii de marti din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Aceasta a incurcat vecinii Republicii Moldova,.

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila. Raluca Turcan spune ca premierul ar fi trebuit sa-si anunte demisia in plen. Azi, PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea, ca sa ne scuteasca de fiecare zi i.

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa.

FOTO Pozele din articolul-omagiu dedicat Vioricai Dancila n QMagazine, surse de noi meme-uri printre internauti

Imaginile cu Viorica Dancila din articolul-omagiu dedicat premierului in revista QMagazine, care o arata pe aceasta fie intr-o pozitie asemanatoare celei personajului Claire Underwood, din serialul House of Cards, fie intr-o postura prin care ni se transmite ca rezista, au devenit sursa de meme-uri si glumite printre internauti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )