Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia

Adevărul Adevărul,
Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure. continuă pe Adevărul

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia. E vecina indirect, chiar daca nu exista puncte de frontiera

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

UPDATE // Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia // Drept la replica al europarlamentarului Maria Gabriela Zoana (FOTO)

UPDATE:in urma publicarii articolului Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia, europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a.

Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a facut o greseala imensa in cadrul dezbaterii de marti din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Aceasta a incurcat vecinii Republicii Moldova,.

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila. Raluca Turcan spune ca premierul ar fi trebuit sa-si anunte demisia in plen. Azi, PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea, ca sa ne scuteasca de fiecare zi i.

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Orientul Mijlociu: Niciodata un premier roman nu a pierdut atat timp intr-o vizita. Ea a fost mai mult in turism acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul premierului Viorica Dancila in Orientul Mijlociu. Avem un fel de bilant pe care presa il face dupa.

FOTO Pozele din articolul-omagiu dedicat Vioricai Dancila n QMagazine, surse de noi meme-uri printre internauti

Imaginile cu Viorica Dancila din articolul-omagiu dedicat premierului in revista QMagazine, care o arata pe aceasta fie intr-o pozitie asemanatoare celei personajului Claire Underwood, din serialul House of Cards, fie intr-o postura prin care ni se transmite ca rezista, au devenit sursa de meme-uri si glumite printre internauti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )