Libnet.ro
UNICEF

00:06

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea: Le urez succes celor care au castigat azi, chiar daca eu am votat cu Traian Basescu si PMP

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. Noulde atunci a devenit vechiul, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Business report: Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar. Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului

Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Altfel, euro nu va sari de 4,9 lei pana la sfarsitul anului * Cristian Pirvulescu: Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar general. I-ar incomoda * Nicolae Danila: 30 de ani de provocari si reforme in sistemul bancar din Romania * Poate Romania intra acum in ERM2, antecamera spre euro? Categoric NU! * Spitalele: mulse de administratiile locale, dar in responsabilitatea administratiei centrale * Ce crede doamna Maria, in varsta de 89 de ani, despre cresterea punctului de pensie cu 40% * Schema de ajutor pentru companiile mari, operationala saptamana viitoare * Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului - documente de intocmit.

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

NICUSOR DAN: Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului. Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri. ) De maine ne vom apuca de munca, a spus el. Nicusor Dan a afirmat ca este dispus sa colaboreze cu orice forta politica din Consiliul General pentru a fi rezolvate problemele, conform news. ro.

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

Nicusor Dan, viitorul primar General al Capitalei, le-a promis bucurestenilorca peste zece zile, atunci cand va depune juramantul, le va arata o altfel de administratie a orasului, una prietenoasa cu.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Nicusor Dan, mesaj pentru bucuresteni: Nu mai lasati PSD-ul sa va fure viitorul! Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat patru ani din viata! (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, s-a aratat increzator ca el si fortele politice care il sustin vor castiga alegerile din Bucuresti. Vineri, el a tinut sa le transmita.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )