Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot. continuă pe Antena3

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

VIDEO Nicusor Dan, primele declaratii de presa: Sa stiti ca sunt mai bucuros pentru bucuria voastra decat pentru propria mea bucurie

Nicusor Dan, cotat castigator pentru primaria Capitalei, i-a asigurat duminica seara pe bucuresteni, atat cei care l-au votat cat si pe cei care nu l-au votat, ca Primaria va fi partenerul lor.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

PSD a depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Partidul Social Democrat facut, duminica, o sesizare la Politie pe numele lui Nicusor Dan, acuzandu-l ca a continuat propaganda electorala dupa incheierea campaniei, prin declaratiile pe care le-a facut la iesirea de vot, conform g4media.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

VIDEO Nicusor Dan: Daca veti continua sa iesiti la vot in acelasi ritm, in seara asta va invinge bunul simt

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan i-a indemnat pe bucuresteni sa iasa in continuare in numar mare la vot, spunand ca daca se mentine ritmul de prezenta, atunci va invinge bunul simt, iar Capitala va intra, in sfarsit, intr-o zona de normalitate.

Nicusor Dan: O sa avem un final fericit in seara asta daca ritmul de vot se pastreaza

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, spune ca, toate informatiile converg catre ideea ca o sa avem in seara asta un final fericit daca se mentine ritmul de vot.

Nicusor Dan: O sa avem in seara aceasta un final fericit daca ritmul de vot se mentine

Nicusor Dan se asteapta la un final fericit duminica seara, daca ritmul de vot se pastreaza asa cum este acum.

Nicusor Dan: Este un moment al revansei. Mergeti la vot si cercetati cu atentie buletinul pentru primarul general, ca sa gasiti candidatul pe care vreti sa-l votati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a spus duminica, intr-o declaratie de presa de la sediul sau de campanie, ca alegerile locale din acest an sunt un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )