Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: Muncitorii romanii nu vor sa mai fie exploatati in Uniunea Europeana!

Eurocandidata PSD Rovana Plumb ataca dur propaganda PNL. Aflata la ziua comunei Petresti, Plumb a desfiintat cateva din acuzatiile Opozitiei. Propaganda penelista spune ca marile companii pleaca de la noi.

SPORIND PRESIUNILE PENTRU INCHEIEREA UNUI ACORD COMERCIAL: Trump ameninta ca va mari tarifele pentru importurile din China

Presedintele american, Donald Trump a amplificat semnificativ, ieri, presiunile asupra Chinei pentru incheierea unui acord comercial, amenintand ca va majora in aceasta saptamana tarifele pentru importuri din China in valoare de 200 de miliarde de dolari si ca in curand va lua masuri similare pentru alte bunuri de sute de miliarde de dolari.

Alerta de la hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea

Hidrologii au emis luni seara o noua avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea, valabila pana marti la ora 9:00. Conform Institutului National.

Procurorii extind acuzatiile pentru sefii din Jandarmerie in dosarul reprimarii protestului din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzatiile in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018 pentru sefii din Jandarmerie Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au precizat, pentru Mediafax , surse.

Procurorii extind acuzatiile pentru sefii din Jandarmerie in dosarul reprimarii protestului din 10 august 2018

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzatiile in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august 2018 pentru sefii din Jandarmerie Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Guvernul Dancila spune nu legumelor si fructelor de import care au o calitate proasta. Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea.

SUA: Trump anunta tarife mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca tarifele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu tarife suplimentare, relateaza Reuters.

SUA: Trump anunta taxe mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca taxele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu taxe suplimentare, relateaza Reuters.

Sentinta revoltatoare pentru violatorul din Braila care a batut si batjocorit o minora de 14 ani

Doar patru ani de inchisoare si o amenda de 5. 000 de lei, pentru un violator care a rapit o fata de 14 ani de pe strada si si-a batut joc de ea. Este sentinta extrem de blanda data de judecatorii Curtii.

Business report: Autostrada de Centura Bucuresti: primele semne de activitate pe lotul turcilor de la Alsim Alarko; DiscoverEU: Comisia Europeana lanseaza o noua runda de calatorii gratuite in UE, inclusiv pentru tinerii din Romania

Cat de bogata e Romania: Petrom a renuntat la peste doua treimi din terenurile concesionate acum 20 de ani, pentru ca nu a gasit nimic. Petrom a dat inapoi statului roman, in ultimii 20 de ani, circa 70% din suprafetele concesionate. Mai multe orase germane au interzis circulatia masinilor diesel Euro 4 anul acesta. La jumatatea anului ar putea muta interdictia la Euro 5. In orasele Stuttgart, Leipzig, Berlin, Munchen si Hamburg, este interzisa anul acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )