Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri prezidentiale 2019. Votul la sectiile din strainatate se poate prelungi pana la miezul noptii, in toate cele trei zile

Hotnews Hotnews,
 Alegeri prezidentiale 2019. Votul la sectiile din strainatate se poate prelungi pana la miezul noptii, in toate cele trei zile

Programul de votare la sectiile din strainatate se poate prelungi la alegerile prezidentiale pana la ora 23. 59, in toate cele trei zile in care se desfasoara scrutinul. Anuntul a fost facut luni de seful Autoritatii Electorale PermanenteAEP), Constantin Buica. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum afli la ce sectie de votare trebuie sa te prezinti?

Pe 10 noiembrie, in Romania esteorganizat primul tur alalegerile prezidentiale. Sectiile de votare din tara se vor deschide duminica.

DIASPORA VOT REPUBLICA MOLDOVA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Republica Moldova

DIASPORA VOT Republica Moldova Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Spania

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu.

Prezidentiale 2019. STS, promisiuni pentru Diaspora: Categoric va fi un timp mult mai mic de asteptare la sectiile din strainatate

Prezidentiale 2019. Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE: MAE a finalizat expedierea materialelor necesare votarii in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat, vineri, expedierea materialelor necesare votarii catre misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei, in vederea asigurarii bunei desfasurari a procesului de votare in cadrul sectiilor din strainatate in contextul alegerilor prezidentiale.

Harta Unde sunt cele 835 de sectii de votare din strainatate MAE a trimis in diaspora 4,5 milioane de buletine de vot

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie, la primul tur al alegerilor prezidentiale, peste 800 de sectii de votare. Votul din strainatate se va desfasura timp de trei zile pentru fiecare tur de scrutin: 8, 9 si 10 noiembrie - pentru primul tur si 22, 23 si 24 noiembrie - pentru al doilea tur.

Anunt ingrijorator despre ziua alegerilor prezidentiale. Ce se intampla in ziua votului

Seful Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Buica,spune ca se asteapta si de aceasta data la cozi la sectiile de votare din strainatate.

Prezidentiale 2019. Confruntare fata-n fata. Catalin Ivan, Ramona Bruynseels si Alexandru Cumpanasu, dezbatere publica la Antena 3

Alegerile prezidentiale se apropie cu repeziciune, pe 10 noiembrie va avea loc primul tur, iar treidintre candidatii la prezidentiale au acceptat provocarea de a se confrunta fata in fata.

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )