Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul i-a transmis presedintelui o noua propunere de interimar: Eugen Teodorovici, vicepremier pe probleme economice - surse

Antena3 Antena3,
Premierul i-a transmis presedintelui o noua propunere de interimar: Eugen Teodorovici, vicepremier pe probleme economice - surse

Premierul Viorica Dancila i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis o noua propunere de interimar in Cabinet - ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru portofoliul de vicepremier pe probleme economice, au pr. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, atac la noua propunere pentru postul de comisar european: Dan Nica, iar o bataie de joc

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca Dan Nica, noua propunere prezentata de premierul Viorica Dancila pentru postul de comisar european, este iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european

Europarlamentarul Dan Nica va fi noua propunere a PSD pentru functia de comisar european, au declara.

PSD, O NOUA PROPUNERE CONTROVERSATA Dan Nica, nominalizat pentru sefia Transporturilor europene

Dan Nica a fost propus comisar european pe transporturi de premierul Viorica Dancila in sedinta Comitetului Executiv National si a fost acceptat de liderii social democrati. Initial, premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu va fi luata o decizie cu privire la propunerea unui comisar european in sedinta CEX a PSD. Surse social democrate au declarat ca Lia Olguta Vasilescu l-a propus pe Victor Negrescu insa fara succes. Nica a obtinut unanimitate la vot in sedinta CEX.

Ungaria a decis deja care va fi noua propunere de comisar european, dupa respingerea lui Laszlo Trocsany

Ungaria l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima propunere inaintata de premierul Viktor Orban a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )