Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila: Presedintele face un abuz de putere si continua blocarea activitatii Guvernului. Nu a venit cu nicio solutie de deblocare a crizei, ci doar cu declaratii care sa o alimenteze

B1 B1,
Viorica Dancila: Presedintele face un abuz de putere si continua blocarea activitatii Guvernului. Nu a venit cu nicio solutie de deblocare a crizei, ci doar cu declaratii care sa o alimenteze

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca respinge propunerile de ministri interimari inaintate de sefa Guvernului. intr-o postare pe pagina sa de. continuă pe B1

Dancila il acuza pe Iohannis de abuz de putere: Ne dovedeste inca o data visul sau de a fi presedintele-stat

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de abuz de putere, dupa refuzul presedintelui de a numi ministrii interimari propusi dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila si o trimite cu ministrii la votul Parlamentului: Avertizez PSD sa puna rapid capat acestei crize politice.

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3.

VIORICA DANCILA: Blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii

Premierul Viorica Dancila afirma, ingtr-o postare pe Facebook, ca asteapta raspunsul presedintelui privind propunerile de ministri interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul, spunand ca inca mai spera ca acesta sa dezvolte capacitatea de a intelege ca blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii si sa isi dea seama ca vendetele cu care ne-a obisnuit fac rau, in primul rand oamenilor, si nu adversarilor dumnealui politici.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta propunerile de ministri interimari! Ce i-a promis presedintele

UPDATE Premierul Viorica Dancila a oferit detalii despre discutia pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis. Am vorbit cu domnul presedinte si mi-a spus ca legat de cele trei propuneri pe.

Viorica Dancila, reactie dupa refuzul lui Iohannis de a accepta ministrii PSD:Un atentat la linistea si siguranta oamenilor pentru ziua de maine

Premierul Viorica Dancila a reactionat joi seara printr-un mesaj pe Facebook prin care a criticat dur refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministrii in Guvernul PSD. Premierul a spus ca presedintele a transformat Palatul Cotroceni intr-un sediu de campanie.

Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate de Viorica Dancila pentru ministrii interimari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Viorica Dancila insista cu Rovana Plumb si Dan Nica, desi viitoarea sefa a Comisiei Europene i-a transmis ca sunt nepotriviti din cauza problemelor penale. Cum s-ar replia premierul daca acestia sunt respinsi

Premierul Viorica Dancila insista sa-i nominalizeze pe Rovana Plumb si Dan Nica pentru functia de comisar european din partea Romaniei, desi presedintele Ursula von der Leyen i-a transmis ca astfel de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )