Libnet.ro
UNICEF

19:15

Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, anunt de ultima ora

Premierul Viorica Dancila va face in aceasta seara, la ora 20. 30, o declaratie de presa. Viorica Dancila va fi in direct la Antena 3. Puteti urmari Antena 3 si LIVE pe ANTENA3. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila: Daca PSD nu scoate un scor bun la alegeri, va disparea

Declaratie-soc a premierului Dancila in fata deputatilor PSD! Mai multe surse au confirmat pentru Antena 3 ca Dancila le-ar fi spus colegilor ca daca PSD nu scoate un scor bun la alegeri, ba disparea ca.

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor.

VIORICA DANCILA: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit, informeaza News. ro.

Diplomat roman ucis in Afganistan. Ce mesaj transmite premierul Viorica Dancila

Un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost grav ranit in urma atacului terorist care a avut loc in noaptea de luni spre marti, la Kabul, in Afganistan, informeaza.

VIORICA DANCILA: Blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii

Premierul Viorica Dancila afirma, ingtr-o postare pe Facebook, ca asteapta raspunsul presedintelui privind propunerile de ministri interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul, spunand ca inca mai spera ca acesta sa dezvolte capacitatea de a intelege ca blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii si sa isi dea seama ca vendetele cu care ne-a obisnuit fac rau, in primul rand oamenilor, si nu adversarilor dumnealui politici.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

Viorica Dancila insista cu Rovana Plumb si Dan Nica, desi viitoarea sefa a Comisiei Europene i-a transmis ca sunt nepotriviti din cauza problemelor penale. Cum s-ar replia premierul daca acestia sunt respinsi

Premierul Viorica Dancila insista sa-i nominalizeze pe Rovana Plumb si Dan Nica pentru functia de comisar european din partea Romaniei, desi presedintele Ursula von der Leyen i-a transmis ca astfel de.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

Viorica Dancila se simte amenintata de Victor Ponta: Daca nu vine cu dovezi, voi depune plangere penala impotriva sa

Premierul Viorica Dancila a aratat ca se simte amenintata de afirmatiile lui Victor Ponta si a spus ca e un om disperat, iresponsabil si lipsit de credibilitate si daca nu aduce dovezi, va depune.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )