Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, la mitingul PSD: Nu mai putem accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor

Adevărul Adevărul,
Firea, la mitingul PSD: Nu mai putem accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor

Pe scena amplasata in Piata Victoriei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a vorbit celor veniti la mitingul PSD impotriva abuzurilor despre votul sfant al romanilor si despre cum acestia nu mai pot accepta ca cineva cu geaca rosie, participand la mitinguri ilegale, sa confiste votul romanilor, aluzie la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a iesit cu o astfel de geaca la un protest rezist. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, atac la Iohannis la miting: Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis in discursul de la mitingul PSD din Piata Victorie. Nu putem accepta ca cineva cu geaca rosie sa ne confiste votul, a afirmat Gabriela.

Gabriela Firea: Nu putem accepta sa avem alegeri libere si cineva cu geaca rosie sa confiste votul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE, ca nu mai poate fi acceptat ca in Romania sa fie organizate alegeri libere si cineva cu geaca rosie, participand la.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Vor veni peste 400.000 de oameni la mitingul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mitingul PSD, dar si despre alte evenimente care vor avea loc sambata in Bucuresti. Am avut ieri comandament perntru organizarea celor 15.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei. Nu se specifica numarul de participanti

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, intre orele 20. Municipalitatea a autorizat si Marsul LGBT si Marsul Normalitatii care vor avea loc in aceeasi zi. Daca la ultimele doua evenimente, Primaria a precizat numarul de persoane, in privinta evenimentului PSD, aceasta informatie lipseste, desi trebuie precizata la autorizare.

Primarul Capitalei anunta ca 400.000 de persoane vor participa la mitingul PSD-ALDE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca aproximativ 400. 000 de persoane vor participa, sambata seara, la mitingul PSD - ALDE.

Peste 400.000 de oameni sunt asteptati la mitingul PSD. Un elicopter al Politiei Romane va survola zona

Update: Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat la Antena 3 ca sunt asteptati peste 400. 000 de oameni la mitingul PSD. Stirea initiala. Peste 200. 000 de oameni sunt asteptati, sambata,.

Mitingul PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 22:20 Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) -------- *ACTUALIZARE 22:00 Dragnea: Sistemul Basescu a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas Sistemul Basescu care construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) ------- *ACTUALIZARE 21:40 Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. ) ------ *ACTUALIZARE 21:00 Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. D) ------ *ACTUALIZARE Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti ------------- *ACTUALIZARE 70. 000 de oameni in Piata Victoriei sunt in acest moment si inca 150. 000 sunt asteptati ------------- *ACTUALIZARE Politia Romana anunta ca la aceasta ora pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la intrarea in Capitala, se circula in conditii de aglomeratie pe o distanta de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc in Bucuresti manifestanti la mitingul PSD din Piata Victoriei. ------------- *ACTUALIZARE Cateva mii de persoane s-au strans sambata, pana la ora 17:30, in Piata Victoriei unde in cursul serii este programat mitingul PSD - ALDE. ------------- *ACTUALIZARE Tariceanu anunta ca 22. 000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. ------------ *ACTUALIZARE Primii participanti la miting au inceput sa soseasca in Piata Victoriei. *ACTUALIZARE Trafic restrictionat toata ziua in Capitala. Mitingul PSD blocheaza centrul orasului incepand din acest moment. Pana la ora 22. 00, soferii nu vor avea voie sa intre pe soseaua Kiseeleff, intre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere. Sute de autocare, microbuze si alte sute de masini personale sunt mobilizate in sudul tarii pentru a-i aduce la Bucuresti pe cei care cred in abuzurile reclamate de liderii PSD de la centru. 2 autocare cu 50 de oameni la bord au plecat de dimineata din comuna Vela, jud Dolj. Moralul simpartizantilor PSD e la cote inalte. Au postat deja pe Facebook un clip video de la startul misiunii. ------------ Un miting impotriva abuzurilor, organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt asteptate sute de mii persoane, are loc sambata, de la ora 20:00, in Piata Victoriei.

Ministrul Apararii merge la mitingul PSD: Institutiile statului trebuie sa revina la functionarea lor legala si constitutionala

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunta ca va merge la mitingul PSD din Piata Victoriei pentru ca Romania trebuie sa fie cu adevarat o tara democratica, o tara in care libertatile si drepturile cetateanului sa nu mai fie incalcate in cel mai abuziv mod posibil, iar institutiile statului trebuie sa revina la functionarea lor legala si constitutionala.

Ministrul Mihai Fifor,merge la mitingul PSD

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunta ca va merge la mitingul PSD din Piata Victoriei pentru ca Romania trebuie sa fie cu adevarat o tara democratica, o tara in care libertatile si drepturile cetateanului sa nu mai fie incalcate in cel mai abuziv mod posibil, iar institutiile statului trebuie sa revina la functionarea lor legala si constitutionala, astfel incat aceasta tara sa poata sta oricand demna in randul statelor democratice ale Uniunii Europene din care face parte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )