Libnet.ro
UNICEF

12:30

Jandarmerie: Gazele iritant lacrimogene folosite de jandarmi sunt legale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jandarmerie: Gazele iritant lacrimogene folosite de jandarmi sunt legale

Jandarmeria Romana sustine ca gazele iritant lacrimogene folosite de jandarmi sunt achizitionate de catre institutie exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, aceste substante fiind folosite de majoritatea fortelor de politie si jandarmerie europene, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Cat de periculoase sunt gazele lacrimogene folosite de jandarmi la protestul diasporei si ce contin ele

Gazele folosite de jandarmi contin compusi chimici periculosi, care pot avea efecte foarte grave, in cazul expunerii mai indelungate. Cele mai periculoase sunt pe baza de clor sau arsenic, doua elemente extrem de toxice pentru organismul uman.

Val de achizitii facute de Jandarmerie nainte de protestul din 10 august: Pulverizatoare de mare capacitate, mii de spray-uri iritant lacrimogene si catuse textile de unica folosinta / Jandarmeria: Nu ne-am pregatit n mod special pentru acest miting

Datele din Sistemul electronic de achizitii publice arata un val de achizitii directe facute de Jandarmerie in lunile iunie si iulie din acest an pentru tot felul de spray-uri iritant lacrimogene si de reprimare a revoltelor. Astfel, luna trecuta, Jandarmeria Romana a cumparat in regim de urgenta 25 de veste antiglont si 25 de casti antiglont, in timp ce, in luna iunie, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a cumparat pulverizatoare de capacitate maxima cu solutie iritant lacrimogena, mii de spray-uri iritant lacrimogene si peste o mie de catuse textile de unica folosinta.

Jandarmeria: Gazele lacrimogene sunt legale / Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, afirmand ca substantele utilizate de catre militarii romani sunt prezente si in dotarea jandarmilor din Europa, potrivit Mediafax.

Jandarmeria: Gazele lacrimogene folosite provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati. Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, subliniind ca substantele utilizate de catre militarii romani sunt prezente si in dotarea jandarmilor din Europa.

Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Gazele iritant lacrimogene folosite de Jandarmeria Romana in diferite dispozitive sunt achizitionate exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, iar aceste substante sunt folosite de.

Jandarmeria, REACTIE DE ULTIMA ORA privind GAZELE folosite asupra protestatarilor din Piata Victoriei: Sunt LEGALE

Jandarmeria Romana vine cu precizari dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora substantele folosite de jandarmi, vineri, impotriva manifestantilor ar fi fost extrem de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )