Libnet.ro
UNICEF

12:45

LUDOVIC ORBAN: Rovana Plumb si Dan Nica - solutii profund nefericite pentru comisar european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Rovana Plumb si Dan Nica - solutii profund nefericite pentru comisar european

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, cu privire la propunerile de comisar european, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nefericite si a subliniat ca Guvernul trebuie sa le retraga. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila trimite la Bruxelles pe Rovana Plumb si Dan Nica

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile Romaniei de comisar european, acestea fiind Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media. ro mai multe surse politice si guvernamentale. Guvernul nu a raspuns pana la ora.

G4Media.ro: Premierul Dancila a trimis la Bruxelles cele doua propuneri de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile Romaniei de comisar european, acestea fiind Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat pentru G4Media. ro mai multe surse politice si guvernamentale. Guvernul nu a raspuns pana la ora difuzarii stirii solicitarilor G4Media. ro.

Propunerile Vioricai Dancila pentru functia de comisar european: Dan Nica si Rovana Plumb - surse

Premierul Viorica Dancila a trimis Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile Romaniei pentru functia de comisar european, si anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica si Rovana Plumb, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Ludovic Orban: Va fi evident dupa previzibila victorie a presedintelui Iohannis ca PSD nu mai are ce sa caute la guvernare

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat joi seara la Digi24 ca victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale va face evidenta necesitatea iesirii PSD-ului de la guvernare. Declaratia lui Orban vine in contextul in care presedintele Iohannis a promis, in discursul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca ca construi o noua majoritate dupa alegerile parlamentare, care fie ca vor fi la termen sau anticipate.

Ludovic Orban: Realegerea presedintelui Iohannis este temelia pe care putem cladi trainic o Romanie in care fiecare roman sa vrea sa traiasca

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat sambata, la campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din iarna ca un nou mandat al acestuia din urma ar garanta fiecarui roman o Romanie puternica.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se nominalizeze pe sine insasi pentru fotoliul de comisar european: Ar fi ceva jenant, fara precedent (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a comentat joi seara, in direct pe B1TV, informatia potrivit careia Viorica Dancila s-ar nominaliza pe sine insasi pentru pozitia de comisar european destinata.

Ludovic Orban (PNL): Daca dreapta politica nu poate forma un nou Guvern, se va ajunge la alegeri anticipate. PSD trebuie indepartat cat mai repede de la putere (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat joi seara, in direct pe B1TV, ca Guvernul Dancila, care a facut enorm de rau Romaniei, trebuie indepartat cat mai repede de la putere, iar realegerea presedintelui.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )