Libnet.ro
UNICEF

00:06

Viorica Dancila, cel mai slab scor luat de un prezidentiabil PSD din istorie: Ultimii 3 erau indepartati de la varful partidului dupa infrangeri, desi obtineau mult mai multe voturi

B1 B1,
Viorica Dancila, cel mai slab scor luat de un prezidentiabil PSD din istorie: Ultimii 3 erau indepartati de la varful partidului dupa infrangeri, desi obtineau mult mai multe voturi

Viorica Dancila a obtinut cea mai usturatoare infrangere a unui candidat PSD din istoria alegerilor prezidentiale, cu 3,3 milioane de voturi dupa numararea buletinelor din peste 99% din sectii. Desi. continuă pe B1

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. in ce localitati a castigat Viorica Dancila cele mai multe voturi

Desi la nivelul judetului Calarasi, alegatorii i-au dat vitul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2019, in cateva localitati Viorica Dancila a fost castigatoare. Este vorba despre Budesti, Oltenita si Lehliu Gara, unde primarii PSD au reusit sa mobilizeze electoratul.

Comisia Europeana o ironizeaza pe Dancila: Deci ASTIA au fost la vot (FOTO)

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat pe Facebook un mesaj ironic dupa ce Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a inregistrat cel mai slab scor la acest tip de scrutin din istoria.

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman.

COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, exclus din PSD dupa ce a criticat in mod repetat politica Guvernului Dancila, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa sefilor din Partidul Social Democrat, dupa rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. El catalogheaza scorul obtinut de Dancila ca fiind cea mai mare rusine pentru PSD, situatia fiind de un penibil rasunator.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, arata publicatia britanica The Economist, intr-o analiza asupra sistemului de sanatate din Romania.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul II, la Sibiu: Iohannis o zdrobeste pe Viorica Dancila

Klaus Iohannis a fost votat de peste 85% dintre sibieni, in timp ce Viorica Dancila a avut un scor mai degraba modest, sub 15 procente.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )