Libnet.ro
UNICEF

07:15

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

B1 B1,
Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat. continuă pe B1

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in.

Ponta, despre tradatorii motiunii de cenzura: Viorica Dancila i-a promis lui Marius Bota un post de comisar european

Dupa ce senatorul Marius Bota a semnat motiunea de cenzura si era cu un pas in Pro Romania, astazi a aparut informatia ca acesta a ramas fidel PSD-ului. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat marti seara ca Bota s-a razgandit in privinta motiunii dupa ce premierul i-ar fi promis un post de comisar european, apoi sef la ASF.

Motiune de cenzura |Turcan: Dancila nu mai e premier, ci o persoana particulara care ocupa abuziv inalta demnitate de la Palatul Victoria (VIDEO)

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca Viorica Dancila nu mai e premier, ci o persoana particulara care ocupa abuziv functia de premier si asta pentru ca, dupa iesirea ALDE de la Guvernare,.

Dancila: Tinta lui Victor Ponta este Partidul Social Democrat, pe care-l uraste si pe care vrea sa-l distruga

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica dur pe fostul lider al PSD Victor Ponta, spunand ca acesta uraste si vrea sa distruga PSD, Dancila sustinand ca Ponta nu este dorit de partid, pe motiv ca este lispit de credibilitate si de loialitate.

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca.

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Motiune de cenzura |Basescu: Marele castigator va fi Ponta, care va iesi cu aliura de lider al stangii. Dancila ramane premier interimar pana dupa prezidentiale

Traian Basescu sustine ca este de asteptat ca motiunea de cenzura sa treaca, iar marele castigator va fi. Victor Ponta - pentru fostul premier, va fi un prilej numai bun sa preia controlul asupra.

Ponta, prima reactie dupa caderea Guvernului Dancila: Am salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat lider

Am salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat lider, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Ma bucur ca am salvat Romania si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )