Libnet.ro
UNICEF

00:06

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de a-si anunta public candidatura asteapta rezultatele unei cercetari sociologice. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul esmisiunii Dosar de politician, ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de.

Anunt bomba facut de Traian Basescu: Foarte probabil, voi candida

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu se pregateste de alegerile parlamentare din luna decembrie. Prezent, duminica seara, intr-o emisiune televizata, seful PMP a declarat ca cel mai.

Traian Basescu, precizari despre rolul sau in cadrul alegerilor parlamentare din aceasta toamna: Foarte probabil voi candida

Invitat pe platoul emisiunii Dosar de politician la B1 Tv, moderata de Silviu Manastire, presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca este foarte posibil sa candideze la alegerile parlamentare.

Traian Basescu, despre o posibila candidatura la alegerile parlamentare: Nu am luat o decizie definitiva, dar este clar ca fiind presedinte de partid am obligatia sa candidez

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca, pentru moment, nu s-a decis daca va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Basescu: Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida la parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca foarte probabil va candida la alegerile parlamentare din decembrie, el precizand ca mai asteapta rezultatul unui studiu sociologic pentru a vedea daca este util sau nu partidului, potrivit Agerpres. 'Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida', a adaugat Basescu.

Traian Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la alegerile parlamentare: Am prevenit-o ca isi asuma riscuri suplimentare. Este majora si nu poti sa ii schimbi decizia

Fostul sef al statului si presedintele PMP sustine ca a sfatuit-o pe Elena Udrea, in calitate de bun prieten, sa nu candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Basescu: Romania nu poate avea un premier mai bun decat mine. Daca sunt util partidului, voi candida (VIDEO)

Daca sunt util partidului, voi candida la alegerile parlamentare, a declarat Traian Basescu, in emisiunea moderata de Nelu Barbu pe B1 TV. E obligatia morala a unui presedinte de partid sa.

Udrea, explicatii despre candidatura: Nu ma ascund pe nicio lista de partid pentru ca nu vreau sa se spuna ca am facut rau PMP sau lui Traian Basescu

Deputatul Elena Udrea a explicat ca va candida independent la alegerile parlamentare pentru a nu afecta PMP sau pe fostul presedinte Traian Basescu. Udrea a mai explicat ca a decis sa-si asume aceasta candidatura pentru ca sistemul a continuat sa o faca tinta.

Nu voi candida la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat azi dimineata, pe contul sau de Facebook, ca nu va candida la alegerile parlamentare, el dorind sa foloseasca fiecare ora care i-a mai ramas din mandat pentru a duce la capat proiectele importante aflate in lucru la minister.

Dacian Ciolos: NU voi candida la parlamentare si NU voi crea un partid politic

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca nu va candida la alegerile parlamentare din acest an. NU voi candida la parlamentare si NU voi crea un partid politic, a spus acesta la un eveniment in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )