Libnet.ro
UNICEF

14:45

SORINA PINTEA: Avem 14 pacienti misteriosi in programul Spaga sub acoperire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA: Avem 14 pacienti misteriosi in programul Spaga sub acoperire

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timisoara, ca sunt 14 pacienti misteriosi, care sunt inclusi in programul Spaga sub acoperire si care verifica inclusiv modul de comportament al personalului medical. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea, despre programul Spaga sub acoperire: Avem 14 pacienti misteriosi prin spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timisoara, ca exista 14 pacienti misteriosi care activeaza in spitalele din Romania in cadrul programului Spaga sub acoperire si care verifica inclusiv modul de comportament al personalului medical.

Criza medicamentelor si exportul paralel. Producator: Cu o interdictie temporara de 6 luni, vom fi in situatia de a le arde Ministrul Sorina Pintea: Am primit multiple sesizari, pentru mine si un singur pacient conteaza

EXCLUSIV ONLINE intalnire cu scantei intre Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si reprezntantii industriei de medicamente din Romania. Cei din urma ar dori mai multa libertate in privinta exportului de.

Sorina Pintea despre plicul din spitale: Nu va disparea dintr-odata, a fost prea incetatenit

Fenomenul mitei din spitale nu va disparea dintr-odata, din cauza ca a fost prea incetatenit in constiinta tuturor, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, raspunzand intrebarii unui jurnalist pe tema pacientilor sub acoperire pe care a anuntat ca ii va trimite in spitale pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical. Ministrul Sanatatii le recomanda pacientilor carora li se cere spaga in spitale sa anunte imediat conducerea unitatii medicale.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Se analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului timp de sase luni. Ea a precizat ca ordinul privind.

Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca este convinsa ca nu va trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta joi in Parlament si a sustinut ca rectificarea bugetara va aduce bani la Sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )