Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viorica Dancila: Am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara intr-un interviu la TVR 1 ca s-a schimbat odata cu preluarea sefiei interimare a PSD deoarece am inceput sa fiu eu, explicand, fara sa dea nume, ca erau anumite directii din partid pe care trebuia sa le urmeze. intrebata daca regreta ca a acceptat sa fie premier, Dancila a raspuns afirmativ, motivand ca am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac. continuă pe Adevărul

Remus Borza, demis de Viorica Dancila

Remus Borza a fost eliberat din functia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicata luni in Monitorul Oficial. Premierul Viorica Dancila a luat.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

De ce facea Viorica Dancila gafa dupa gafa. Chiar ea a recunoscut de ce se incurca mereu

Viorica Dancila a marturisit la o emisiune TV de ce a facut atat de multe gafe verbale in timpul discursurilor politice si al conferintelor de presa. Cumva, pare ca nu a fost vina ei, mai ales ca explicatia oferita de dumneaei este destul de plauzibila. Viorica Dancila s-a inscris deja cu brio pe lista celor [] .

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

Scenariu-soc! Ce s-ar putea intampla cu PSD si Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, luni, in contextul conflictului dintre tabara care o sustine pe Viorica Dancila si cea care este de partea Gabrielei Firea ca daca Dancila va pierde postul de.

IN URMA ANUNTULUI PRIVIND CONCEDIERILE: Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza, potrivit Antena3. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )