Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rares Bogdan, atac violent la adresa Vioricai Dancila: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi sa ajunga Simona Sensual si Bianca Dragusanu ministri la Justitie si la Interne?

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, atac violent la adresa Vioricai Dancila: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi sa ajunga Simona Sensual si Bianca Dragusanu ministri la Justitie si la Interne?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur la adresa Vioricai Dancila, in conditiile in care candidatul PSD cere o infruntare directa cu Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, atac dur: PNL da toate voturile lui Klaus Iohannis. Restul e manipulare!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur pe pagina sa de Facebook si afirma ca PNL strange voturi doar pentru presedintele Klaus Iohannis, infirmand acuzatiile celor de la ALDE. intr-o.

Rares Bogdan: Cinci motive pentru care Iohannis nu participa la dezbateri cu Dancila

Rares Bogdan a explicat intr-o postare pe social media de ce presedintele Klaus Iohannis nu participa la o dezbatere televizata cu Viorica Dancila.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila? Rares Bogdan dezvaluie totul

Rares Bogdan a vorbit despre cele 5 motive pentru care NU vom avea o DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila. Este.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Europarlamentarul Rares Bogdan denunta un fake news de proportii, dupa ce pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a fost clonata, iar pe ea a aparut un mesaj dur la adresa.

Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD. S-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa

Baronii, la judecata Vioricai Dancila. in cadrul CEx-ului PSD, s-a vorbit despre excluderi cu mandatul pe masa. Gabriela Firea: Care esec? Nu e cazul sa-mi pun mandatul pe masa. Judecata Vioricai Dancila, la CEx-ul PSD Liderul PSD Viorica Dancila va propune, la CEx-ul formatiunii politice, care a inceput la ora 16:00, excluderea Anei Birchall din .

Dana Budeanu il critica pe Rares Bogdan din punct de vedere al vestimentatiei: Nu e barbat!

Dana Budeanu l-a criticat pe prim-vicepresedintele al PNL si a subliniat anumite detalii in legatura cu tinuta acestuia. in plus, vestimentatia fostului moderator Realitatea TV pare sa lase de dorit in ochii stilistei, care si-a spus de curand parerea sincera. Mai mult, argumentele au venit la doar cateva zile de incheierea primului tur al alegerilor .

Klaus Iohannis i-a dat replica Vioricai Dancila. Presedintele o tine in sah pe sefa PSD

Klaus Iohannis i-a raspuns Vioricai Dancila privind invitatia la o dezbatere electorala.

REZULTATE ALEGERI 2019 REZULTATE PARTIALE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC in timp real. De ce Rares Bogdan se simte RAZBUNAT

Rares Bogdan considera ca electoratul lui Klaus Iohannis din Diaspora a fost RAZBUNAT la alegerile prezidentiale de.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan: Este un scor bun, Klaus Iohannis a convins dupa cinci ani de mandat

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat dupa aflarea rezultatelor partiale de la alegerile prezidentiale din turul I ca scorul obtinut de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )