Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova: Romania e un reper de stabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de. continuă pe B1

Mesajul transmis de Iohannis dupa vizitele oficiale in Germania si Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a revenit in tara dupa vizita oficiala pe care a facut-o in Germania. intr-o postare pe pagina de Facebook, Iohannis a explicat ca Romania are rolul de a fi un reper de stabilitate.

De la Chisinau la Berlin. Klaus Iohannis discuta despre sustinerea Republicii Moldova cu oficialii germani

Dupa vizita sa la Chisinau, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a plecat intr-o vizita la Berlin, Germania. in cadrul acestei vizite, oficialul roman urmeaza sa abordeze cu oficialii germani si perspectiva de acordare a sustinerii pentru Republica Moldova pe calea europeana.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Germaniei: Experienta lui Joachim Gauck este nepretuita pentru proiectul meu de infiintare in Romania a unui muzeu al Comunismului

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, ca este bucuros si onorat ca a discutat, la Berlin, cu omologul sau german Joachim Gauck despre mostenirea comunismului si a afirmat ca experienta presedintelui Germaniei este nepretuita pentru proiectul de infiintare a unui muzeu al comunismului in Romania.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cruciala cu Angela Merkel. Romania se bucura de sustinerea Germaniei

Klaus Iohannis a avut doua intalniri importante astazi in Germania cu presedintele Joachim Gauck si cu Angela Merkel. in cadrul declaratiei sustinute dupa intalnirea cu Angela Merkel, presedintele.

Klaus Iohannis, la Chisinau: Ati impresionat Europa. Romania e alaturi de voi

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs in care a incurajat Moldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana, afirmand ca pentru Romania, drumul Moldovei spre.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inaintea vizitei in Germania

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 17. 45, inainte de plecarea la Berlin. Iohannis va efectua prima sa vizita bilaterala in Germania in calitate de sef al statului.

Klaus Iohannis va face joi o vizita in Germania, unde se va intalni cu presedintele Joachim Gauck si cu cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va face joi o vizita oficiala in Germania, in cursul careia se va intalni cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si cu reprezentanti ai comunitatii.

VIDEO Klaus Iohannis, inaintea vizitei in Germania: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea plecarii in Germania, ca se bazeaza pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european, acesta fiind mesajul pe care urmeaza sa prezinte omologului sau german Joachim Gauck si cancelarului Angela Merkel.

Vizita extrem de importanta pentru Romania si intrarea in Schengen. Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Angela Merkel

Klaus Iohannis va avea doua intalniri importante astazi in Germania cu presedintele Joachim Gauck si cu Angela Merkel. Ceremonia primirii oficiale va avea loc la Palatul Bellevue din Berlin, la ora 13.

Klaus Iohannis, inaintea vizitei de la Berlin: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara inaintea vizitei oficiale pe care o va face la Berlin ca relatia de cooperare dintre Romania si Germania este una din importanta strategica si ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )