Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot. continuă pe Hotnews

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost afisate

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat au fost publicate, luni, fiind inregistrate 177 de m.

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afisate astazi

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat se publica, luni, iar elevii nemultumiti de notele o.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

UPDATE Rezultate Bac 2019. Au fost afisate notele inainte de contestatii

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor afisate, luni, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019.

Faze tari: Cioclovina 1, dovada celei mai vechi crime de pe teritoriul romanesc, confirmata. Este si una dintre primele omucideri din istorie; Motivul emotionant pentru care un hot a refuzat sa fuga cu banii gasiti in casa de marcat; Politicianul pacalit

Secretul sumbru al celui mai frumos lac din Rusia. Ce risca cei care inoata in el. Apele turcoaz au devenit ca un magnet pentru turistii care ar face orice pentru a obtine o poza perfecta. Fisura masiva, vizibila din spatiu, in urma cutremurului din California. Imagini din satelit, furnizate recent de Planet Labs postului american de televiziune CNN, arata ca in zona apropiata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )