Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului pe tema educatiei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului pe tema educatiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei Monica Anisie, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, seful DSU Raed Arafat si alti ministri pe tema educatiei. continuă pe Adevărul

Iohannis se va intalni azi cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei Monica Anisie, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, seful DSU Raed Arafat si alti ministri pe tema educatiei.

Dosarul 10 August. Klaus Iohannis: Mi-as fi dorit sa nu existe acea guvernare PSD care a considerat ca e bine sa ii gazeze pe romani. Vinovatii sa fie trasi la raspundere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca e destul de rau daca dureaza prea mult solutionarea dosarului 10 August, dar important este sa se faca dreptate si adevaratii vinovati sa plateasca. Am.

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

LUDOVIC ORBAN: Scoala va incepe in conditiile pe care ni le va permite evolutia epidemiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca inca se fac analize cu privire la modalitatea in care se vor desfasura cursurile in noul an scolar, subliniind ca Guvernul pregateste deschiderea scolilor pentru orice scenariu.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DOSARUL 10 AUGUST: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el, citat de News. ro.

Presedintele Iohannis - intalnire la Palatul Cotroceni pe tema educatiei; participa membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, la Palatul Cotroceni, o intalnire pe tema educatiei, la care iau parte mai multi membri ai Guvernului, scrie Agerpres. Potrivit Administratiei Prezidentiale, la sedinta programata la ora 15,00 vor participa prim-ministrul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe Ludovic Orban si Monica Anisie: Se discuta despre conditiile in care va incepe noul an scolar (VIDEO)

Soarta noului an scolar s-ar putea decide miercuri la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, printre care Monica Anisie, cea care detine portofoliul Educatiei, au fost convocati de.

Ludovic Orban, un nou atac la Firea: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a reactionat, luni, la afirmatiile Gabrielei Firea care a sustinut ca o persoana din anturajul sau ar fi apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru peroanele defavorizate. O minciuna gogonata, a declarat premierul, adaugand ca se poate verifica portofoliul firmei pentru a vedea unde a castigat contracte.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvaluit cand vor ajunge mastile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte populatia, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca o persoana din anturajul premierului e apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru persoanele defavorizate.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )