Libnet.ro
UNICEF

13:45

Relatie BOMBA intre CRISTINA TOPESCU si GHEORGHE HAGI! Abia acum s-a aflat ADEVARUL! E LOVITURA MOMENTULUI

B1 B1,
Relatie BOMBA intre CRISTINA TOPESCU si GHEORGHE HAGI! Abia acum s-a aflat ADEVARUL! E LOVITURA MOMENTULUI

Noi detalii socante din trecutul fostei prezentatoare Cristina Topescu au iesit abia acum la iveala. Aceasta ar fi avut o relatie cu marele fotbalist Gica Hagi la inceputul anilor 90. insusi Gigi Becali ar. continuă pe B1

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

RELATIE BOMBA intre ION ILIESCU si CRISTINA TOPESCU! Adevarul abia acum a iesit la iveala! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Moartea neasteptata a Cristinei Topescu a cutremurat toata Romania. Ea fost gasita, fara suflare, in propria casa. O vecina a alertat politia pentru ca nu o mai vazuse pe Cristina Topescu de ceva.

IMAGINI BOMBA cu CRISTINA TOPESCU inainte de MOARTE! E cutremurator ce a putut sa faca (FOTO)

Detalii socante ies la iveala despre moartea Cristinei Topescu, gasita fara suflare in casa, duminica, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut.

INCENDIAR! Cum arata CRISTINA TOPESCU cand se iubea cu STEFAN BANICA JR! LAVINIA PiRVA, in stare de SOC (GALERIE FOTO)

Cristina Topescu a avut o relatie bomba la inceputul anilor 90 CU Stefan Banica Jr. Povestea lor de iubire a durat aproape cinci ani si formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul.

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

A murit Cristina Topescu! Jurnalista ar fi murit de cateva zile, insa apelul catre 112 a fost facut abia duminica seara, de o vecina care nu o mai vazuse de mult timp, informeaza B1 TV. Moartea ei a venit ca.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )